a hétvégi verseny...beszarás vot akko ott kezdem h 2szer visszaküüldtek gépátvételről...túlfolyócsövek miatt,amit egy HELL-es dobozzal és gyorskötözővel olduttunk meg.fél9re megjött a gumimelegítőnk is,amit egybő fel is dobtunk rá nem kee ecsetelnem hogy kurva sokat ér negyven perc alatt a felnit is frankón átmelegíti aztán...9kor kezdődött a a RaR600 szabadedzés...full víz volt a pálya,nekem teli slick volt fent,de hát fee kellett menni, mer idén az utcai 300km-eremből nem lehet megélni.felmentem,és kb gurultam 7kört, mer valami buzira csúszkált,összesen 3an mentünk a pályán, a többiek skippelték ezt a menést.11:40kor jött az időmérő,kb 23-25fok, gumimelegítő már megsütötte a contikat, amik az első centitől ragadtak ahogy kee ilyen 2:48körülikkel kezdtem,a végére sikerült lemenni 2:32ig..de van még hova fejlődni,bőven,és valami iszonyat elfáradtam,a kezem beállt ahogy kell.kezsősött a para a verseny miatt, uccsó helyről rajtoltam mindegy,,,buzira élveztem,a rajtnál kb 459es pulzussal szorítottam a kuplungkart,de sikerült elrajtolni probéláma nélkül.megkezdtük a körözgetést. sajnos az időmön már nem tudtam javítani, mert a 4. körtül kezdve több kék zászlót láttam mint még eddig összesen mindegy, aztán a versenyt magát 2:32:101-el zártam.kiderült a gépről hogy nagyon hosszú a gyári áttétel, célegyenesbe ha rosszabbul érkeztem meg volt hogy még a hatodikat is alig tudtam elrakni,de már orvoslás alatt van a probléma, a táskámban figyelnek a -1 +2es lánckerekek,amikkel elvileg ki fog forogni a 6, és egy kis extra erőhőz jutok kigyorsításokon. nap végére annyira elfáradtam mint akit egy csapatkiéhezett hornytight biccs egésza nap szopkodott...de nagyon fain volt. várjuk a kövit, ápr 22...még az is lehet szoponzor is lesz...
há ennyi vot a szombat
Ide jöhet
Ja és nézz profilt
Meg van a kibasz vizsga moccra és vissza is építettem me csúnya vólt mint állat
há ennyi vot a szombat