hogy szereljem le.....állandóan előttem megy ......mer feltart... nademosmá köbcentipariban leszünk.vagyis már vagyunk..bár szerintem....600 sokkal jobb..mondom ezt ugy hogy pályán még nem mentem 10 essel..
Pedig érdekes módon 1 cikkszám alatt megy az egész!92015 de hiszek neked
A fékmunkahengeres dolgot meg majd veled megcsináltatom persze egy pár sör társaságában akár nyáron!
JA és mindenki segge szétlesz rúgva ha idén nem szervezünk egy mocskosoan berugós bulit valahol kint a prérin egy tópart mellett!
ezé vagy olyan gecilassú..satufék..parkolni jársz a ringre?csajom az egyik kezét a seggébedugja akkor is kikerül féktávon te spermaszökevény..jelölt egy darab Dia...nem tudom hovarakni...átvigyem hozzád? ..minek rángatod annyit?ha lassan mész a kanyarban,eldőlsz
király a sorrend te buzi..mondjuk ugy hogy perecével ot szoptam a verseny előtt és miután már majdnem szájbavágtam a majdnemujdönsült apukát a 36 os csillaggal..igy Csabi fejezte be a melót...a tárcsa pedig 280 ról nőtt 300 ra...na de most...300 ról nől.....
nem teljesen..kicsit szopás de könnyen kivitelezhető..a tartályból induló cső más irányban csatlakozik 90 fokban elfordulva az eredetihez képest..igy a gumicsövet cserélni kell hosszabbra...valammint a fékcső felrakásával is kell egy kicsit fellációzni,hogy a telószárnál elférjen,főleg ha 2 csöves megoldásod lesz.
édes Kisfiam a plexirögzitő gumibetétes muterok nem azonosak a fejidomot tartó gumibetéttel hogy csapjalak a tökömhöz.jóvanbazmeg ..ilyet kapsz nincs viszakozz
......
akkor dobdkiapicsába
meraz nem kell...olyan plekszim vanbaszki....befosol meglátod.
Többiek meg már aludnak!?
A fékmunkahengeres dolgot meg majd veled megcsináltatom persze egy pár sör társaságában akár nyáron!
JA és mindenki segge szétlesz rúgva ha idén nem szervezünk egy mocskosoan berugós bulit valahol kint a prérin egy tópart mellett!
ddt: Használd egészséggel!
Erre meg nem lehet okosat mondani, következőnek jobban figyelsz majd a kanyarokban
De gondolom majd valamikor május környékén lesz az első