Komoly vevőnek bármennyit. Nethuszároknak semennyit.
Komoly vevő=50 000Ft foglalóval a zsebében érkezik és nem kezd el hápogni olyan dolgokról amit leírtam a hirdetésben. Egyébként 1.2-ért fogom hirdetni. Komoly vevőnek engedek.
A Yamahámnál volt olyan ember akinek mondtam minek alkudozik úgy sem veszi meg? De igen ő igen. Jó mondom odaadom 650-ért.(800-ért hirdettem) Adj 30 foglalót. Ja hát még másik motort is meg akar nézni. Akkor mi a tökömet alkudozol? Ha jó vedd meg. Ha nem tetszik ne alkudozz hanem húzzál el. Többet nem láttam. 700-ért ment el a moci. Ember jött ránézett. Gyönyörű! És vitte.
Szóval akkor alkudozz ha meg akarod venni. Tudom, hogy még a sajátodat sem adtad el.
Hát ha kész lesz meghirdetem egy összegért amit gondolok. Ha valami madár megveszi jó, ha nem nem. Aztán pár hónap múlva beviszem valahová ahol szó nélkül átveszik valamivel kevesebbért. Persze előtte átszerelem full szériára. Ha valami ismerős veszi meg az persze jobb lenne.
25-ért a Tied. Ilyen mint a képen csak a faridomnak le lett vágva a teteje és nincs meg az a darab. Át akartam alakítani kétülésesnek csak közben vettem inkább egy kész lámpásat.
Jó lesz az neked, ez a kisebb forma jobban megy az alkatodhoz
De én nem szoktam a csak a pofámat jártatni. Télen még tényleg érdekelt volnq, most csak kíváncsiságból kérdeztem meg
Komoly vevő=50 000Ft foglalóval a zsebében érkezik és nem kezd el hápogni olyan dolgokról amit leírtam a hirdetésben. Egyébként 1.2-ért fogom hirdetni. Komoly vevőnek engedek.
A Yamahámnál volt olyan ember akinek mondtam minek alkudozik úgy sem veszi meg? De igen ő igen. Jó mondom odaadom 650-ért.(800-ért hirdettem) Adj 30 foglalót. Ja hát még másik motort is meg akar nézni. Akkor mi a tökömet alkudozol? Ha jó vedd meg. Ha nem tetszik ne alkudozz hanem húzzál el. Többet nem láttam. 700-ért ment el a moci. Ember jött ránézett. Gyönyörű! És vitte.
Szóval akkor alkudozz ha meg akarod venni. Tudom, hogy még a sajátodat sem adtad el.
Hát van neked szíved
A régit tényleg eladod vagy marad a trónörökösé mint gyakorlümotor