Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt is itt olvastad hogy kell?
Helyzet nincs.
, jól van na most már tudom hova kell önteni a benzint azért tanulok nem helyzet ?
Bicikli?De legalább van aki ért hozzá dudaorrú!
kawa6 igaza van Sricinek ilyen alkatrészeken amiken az életünk múlik nem spórolunk .
Mivel Strici azt mondta,hogy egy eladótól rendelte az indexeket akkor viszont neked is kell lennie a végein dugesznak ha nincs véletlen én a helyedben nem forrasztanák hanem elmennék egy barkács boltba és vennék ott mert az egyszerűbb vezetéket blankolni és rányomni azt a szart sztem de te tudod. Ja és ha le akarod kötni nem kell vezetéket szétvágni hanem csak szét húzod de magyarázok nem vagy te hülye gyerek eldöntöd hogy akarod
Köszi akkor várok tovább .
fékkel is gumival nem spórolunk!
Sziasztok !
Valaki tudna nekem segíteni Tárcsát szeretnék venni előre de az uj nagyon Drága Ha tudtok megbízható embert aki foglalkozik használt Féktárcsákkal kérem jelezzétek
Vagy Szerintetek is ujat érdemes venni ?
Mindenkinek az indexét 1 eladótól rendelem!
Hali olyan lett mint ami neked van szerintem, d ezen nem volt csatlakozo, marad a forrasztás. Milyen lámpát intéztél?
Hozzád!
Ja és el nem felejtem kérnék videót a lámpa működéséről hátha nekem is kell .
Strici gondolom a kamom nem jött meg vagy egyből hozzám jön ? , .
Dáriusz milyen indexet vettél idomba épülőt ? ,mert annak a csatlakozója elméletileg olyan mint a gyári legalább is nekem olyan volt összedugtam aztán villogott a köcsög , .
Szasz minek az biciklire úgy sem jó , , , , ,
Köszöntem szépen
Megfogadom a forrasztásos tanácsot
A gyári index végéről a csatit leszedtem és ráraktam az újra Ha igényesen csinálod akkor 1 kis forrasztás és fasza is minden!
A CSatlakozó összetoldását hogy oldottad meg?
Szervízben a telóm! NA mondjad hogy miben segítsek!?
Megjött az hátsó ledes lámpám! 1,5 hónapot vártam rá! Vajk: neked is úton a lámpa nyugalom!

Egy pár szó a lámpáról! Kúrva igényes! 1 baja van hogy nincs benne "E" jelzés de szarok bele! Itt egy pár kép róla!
Zx-636 05-06 kormányteló eladó EXTRÉM TECH TITÁN 20 fokozatban állitható
Esetleg nem kell valakinek egy zx6r tank? 98-99 sapka nélkül 10 ezer ft! Sürgősen elkell adnom azért ennyi!
Cörögj meg ha tudsz jönni. 06304120416
Csákó. feltudnál jönni face bookra. Kellene egy kis segitség az index beépítéséhez
Hello!
Érdekelne a teló.Elérhetőséget és képet kérnék veronik29@vipmail.hu
Köszi.
Minek cseréled ki?
Régit kiveszted, brigeciol-al kimosod, megszárítod, légszűrő spray-el lefújod. Így kell tisztítani és ezt akárhányszor ismételheted.