Nyugodj meg ha lesz is belole valami nem hiszem hogy aprilis elott megyunk..habar ha marciusba lenne 1 hetig stabil 20-25fok akkor gurulunk. Meg ugye ott Magas Tatra labanal alapbol joval huvosebb van
Gomba milyen?
Megnézem neked de asszem csak egy nagyobb alu alátét van ott de ebben most nem vagyok biztos ezért holnapra megmondom kb ebben az időben jelentkezem ok .
És típus azonos legyen, me összeszarom magamat, ha másmilyen jön én meg odaadom a crazy-nek a fasszentosat.
linkeld majd be, mire nyomsz rá, me leellenőrzöm.
Szia!
Ámerikából is szoktál rendelni?
Elkerülhető a iszonyatos áfa és a vámköltség
Ráadásúl a postával megnövelt összeg után kellett nekem vámot és áfát fizetni hiába mondtam a kicsi vámos hölgynek,hogy a posta egy szolgáltatás és nem szerzek tulajdont semmiben erre ő hát ez a törvény (kapják be!)
Crazy te meg kapjad be faszom! Úgy beszartam mint az állat. Köpni nyelni nem bírtam de az agyam forgott hogy ki lehet a vonal túlsó végén! Azért vannak még rossz akaróim! namondom ki a faszom akar már balhézni...pár napja említettem hogy fél éve 1 pofon sem csattant el!
Muja kolega: Akkor neked a pontos típus az alábbi!
KAWASAKI ZX-6R 05-06
TITANIUM
RED ADJUSTER
Elmondom hogy szoktam rendelni a többieknek! Adok egy bankszámlaszámot és a nevem!Dobsz nekem egy mailt a neveddel címeddel tel számoddal hogy hova rendeljem a cuccot. Megnézzük hogy kinek melyik cucc kell összeadjuk az árakat...elmentek befizetni a pénzt a bankszámlámra és onnan átutalom paypalra és kifizetem az eladónak a cuccot!Utána pedig szépen várunk türelmesen hogy megjöjjön az árú!
Mellesleg az eladó megbízható most rendeltem tőle a 2. plexit. Külön tracking számot is ad így nyomon lehet követni hogy pontosan hol tart a cucc!
Gomba milyen?