Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mire gondoltál pontosan Dáriusz? Mindent meglehet valósítani, hisz mindent úgy rajzolok, csak pontos instrukció kell.
Nagyon szépen köszönöm. Nagyon tetszik föleg az aranyszínü karok meg kormányvégek. Esetleg tudnál csinálni a esetlegb a gömbölyü formákbol tudsz hegyes vagy éles íveket csinálni? csak kiváncsiságbol. Ezer hála, nembaj hogy elhúzodott tart amig tart. Jómunkához idö kell Mégegyszer köszönöm
Szia Dáriusz!

Elkészültem nagyjából a tervekkel. Előre is bocsánat, hogy ide dobom be a képeket, de talán itt gyakrabban megfordulsz, mint a Virtual Tuning topicba. Két verzió van az egyiken fehér, a másikon fekete az ülés. A többit nem is részletezem, beszéljenek a képek. Remélem tetszik. Ha bármin változtatnál, írj nyugodtan. Üdvözletem!
zx6-r és zx-6rr közt mi a külömbség?
látom te is kawás lettél üdv a zöldek között
majd hazaúton az alpoknak megyek,hogy ne menjek ki a formámból
remélem kibírja a supercorsa,eddig bejött.
Don
Grat. a paripához!

St. Lucyn azért kapni fogsz..............
Kérdés:Ezeknek is 1400 körül van az alapjárata?Melegen nekem lemegy 1000re,és kicsit kevésnek érzem
tuja
http://totalbike.hu/tesztek/kawazx6r/
Szívesen máskor is ha tudok segítek .
eső basszátok meg.
Kell vegyek egy cross mocit jövő télre azzal most jó lenne veretni
és ribancok
mivammi
kurvák
strici...mi is az emilcímed?
na?
na erre kíváncsi leszek!
köszönöm,megtaláltam
2003-2004es és 2005-2006os Ninjánál csak az egyik lámpa ég tompított fényszórónál? És mindkettő távolságinál?
netrisk
Hol számoltad ki?
Kiskalózok!

Néztétek a kötelező biztosításotok mennyi lesz jövőre? Én néztem és nem fogjátok elhinni.... Számolgattam és felére esett le a díj tavalyihoz képest Az milyen?
bocsi kép lemaradt