Az a baj az olajcserével, hogy mindenki gépészmérnök. És jobban képzett, mint az a köcsög, hülye japán alul iskolázott bugris rizstermesztő, aki azt az elbaszott motort tervezte, amibe nem jó az általa kitalált olaj szabvány.
Ha 10W 40 akkó jó.
Megoldható esetleg, hogy az első 2 is sárga legyen? Bocsesz a ganyézásért, de jobb szeretem a gyári megoldásokat+ még a Yamahámon volt fehér burás index (e-szabvány+sárga izzó), nem igazán akarták átengedni vele a műszakin.
nem baj pipi ,a te játékod nem sok vizet zavart,ugyhogy kevésnek bizonyult a munkásságod a vesztéshez.Jimmy papával megnyertük a meccset,akinek ezúton szeretném is megköszönni a szíves vendéglátást. . .
Nem nem
Na itt jó láccik ki tanít kit...
Bár tegyük hozzá, hogy naív dolog volt professzionális billiárd tudásom morzsáját megpróbálni átültetni a kezedbe. Mint kisvártatva kiderült Ez kb. olyan volt mintha vakot tanítottam volna távcsövessel célbalőni...
Ha 10W 40 akkó jó.
kérdés:olalycseréhez semi-synthetic motor oil?szerintetek okés?12-be
köszcsi
Speciel arra a gyönyörű 9-esre gondoltam ami az adatlapomon van
Vazze ezt jókor mondod...
Ezt az apróságot eszedbe juthatott volna tegnap este megosztani velem, mert én végig ellened játszottam...
Jobbtól nem szégyen a vereség...
Na itt jó láccik ki tanít kit...
Bár tegyük hozzá, hogy naív dolog volt professzionális billiárd tudásom morzsáját megpróbálni átültetni a kezedbe. Mint kisvártatva kiderült Ez kb. olyan volt mintha vakot tanítottam volna távcsövessel célbalőni...