Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a teve007 volt aki írt, csak most személyiség zavaros, azé eras.
akko kugyé eras-nak jó olajtot
Haggyad mán, legalább a pipi lebírja gyorsúni,
már leirtam mi a vélcsim az olcsi foscsi olcsiról ugy hogy ne legyen lelkifurkád
De biztos occó.
sem-synthetic az foscsi,szarcsi
Az a baj az olajcserével, hogy mindenki gépészmérnök. És jobban képzett, mint az a köcsög, hülye japán alul iskolázott bugris rizstermesztő, aki azt az elbaszott motort tervezte, amibe nem jó az általa kitalált olaj szabvány.
Ha 10W 40 akkó jó.

Csá csumi,
kérdés:olalycseréhez semi-synthetic motor oil?szerintetek okés?12-be
köszcsi
Megoldható esetleg, hogy az első 2 is sárga legyen? Bocsesz a ganyézásért, de jobb szeretem a gyári megoldásokat+ még a Yamahámon volt fehér burás index (e-szabvány+sárga izzó), nem igazán akarták átengedni vele a műszakin.
Cő Csoki. De aztán nehogy jöjjön tesód hozzám,hogy bazmeg eltűntek az idexek a 9-esről........
Vitya! első kettő az fehér a hátsók azok sárgák ! szőr a szőrbe !és mehet a dolog
én is
nem baj pipi ,a te játékod nem sok vizet zavart,ugyhogy kevésnek bizonyult a munkásságod a vesztéshez.Jimmy papával megnyertük a meccset,akinek ezúton szeretném is megköszönni a szíves vendéglátást. . .
Honda? az csak generátorokat gyárt nem?
Speciel arra a gyönyörű 9-esre gondoltam ami az adatlapomon van
Hűdeszééépbammmeg!
Vagyis Honda póló ? NINCS !
Egycsapatban?
Vazze ezt jókor mondod...
Ezt az apróságot eszedbe juthatott volna tegnap este megosztani velem, mert én végig ellened játszottam...
ezzel csak az a baj,h mi nem egymás ellen játszottunk .hanem egy csapat voltunk 3an a fiatalok ellen .de a asztali fociban kikaptam ezt aláirom . .
Tagadásba menekülsz...
Jobbtól nem szégyen a vereség...
.a tudás nem nálad kezdődik ,na ezen a képen látszik,h mi biliárdoztunk te meg csak feltartottál minket . .
Nem nem
Na itt jó láccik ki tanít kit...
Bár tegyük hozzá, hogy naív dolog volt professzionális billiárd tudásom morzsáját megpróbálni átültetni a kezedbe. Mint kisvártatva kiderült Ez kb. olyan volt mintha vakot tanítottam volna távcsövessel célbalőni...
itt éppen megálltunk tisztázni a játékszabályokat . .
,mikor hánytam volna amikor egész este téged tanítottalak biliárdozni .