ez csattogós lepke ,te meg a busa topikban az 1.8as intrúderről áradoztál , .nyáron már azzal jössz a balcsira , , .
Jimmy neked is meg kellene fontolni a kategóriaváltást ,a te korodban már nem divat a sportmotor ,meg kényelmetlen is ,meg ha ugysem huzod neki,akkor minek ? .
ne kössetek belém .
Holnap beszélek erikával, eladás ügyben, nézünk valamit abban az árban aztán megdumáljuk, mert ez neki ugysem marad meg addig meg én elmászkálok vele, annyira nem féltem mint a 12-est
Hát mire a Balcsira le érsz a csattogós lepkéddel igen csak +melegszik a söröd.Más:Rendszám ha motoros rendőrnek+állsz igazoltatás céljából ezt nagy valószínűséggel kifogja szúrni.ÚGY+BASZHOGYNEMGYŐZÖDMAJDKIFIZETNI:Cbr es cimborámmal ez történt.Nem1szerűbb két 10es kulcs gyerek? vagy csak jobban figyelni? De a leg 1szerűbb ha betartod a közlekedési szabályokat(a hogy én is)
mivan két öreg ki beszéltek a hátam mögött ,na majd erre visszatérünk a balatonnál sörözés közben .
na csak mutatóba h, lássátok mi lesz a rendszámomon , .
,
Rendezödtek a dolgok hála istennek, nem jó a helyzet de jobb. Basszus ne tudjátok meg akik felhivtak a 10es miatt milyen árakat mondogattak. basszus amennyiért el vitték volna 150 ezer annyi volt a blokkfelujitása tavaly. iszonyat mnennyire lent vannak a motorárak, sajnáltam volna annyiért odaadni, mert ha szétbontom legalább a 3x ki lehetne árulni, és hibátlan a gép kap egy idomzatot aztán szépen megmarad, amilyen élményt nyujtott nekem tegnap felfeléjövet az leirhatatlan, olyan SZölŐs vezetési stilusban iszonyat keményen jöttem fel, driftelt mindenfelé, de nem féltettem, mert ha már csak 150ezret ér akkor bassza isten ha el is dobom.
Jimmy neked is meg kellene fontolni a kategóriaváltást ,a te korodban már nem divat a sportmotor ,meg kényelmetlen is ,meg ha ugysem huzod neki,akkor minek ? .
ne kössetek belém .
Már kezdtem komolyan aggódni, hogy a Dubai kilátótornyos buliból nem lesz semmi...
Hát mire ezt a mennyiséget epusztítjuk.
na csak mutatóba h, lássátok mi lesz a rendszámomon , .
,
A negatív a testen van.....
pl. fékpedál