Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Átküldtem a Havernak a képeket róla meg a paramétereit,de még azóta nem beszéltünk,hogy tetszik -e neki,vagy sem.
ez csattogós lepke ,te meg a busa topikban az 1.8as intrúderről áradoztál , .nyáron már azzal jössz a balcsira , , .
Jimmy neked is meg kellene fontolni a kategóriaváltást ,a te korodban már nem divat a sportmotor ,meg kényelmetlen is ,meg ha ugysem huzod neki,akkor minek ? .
ne kössetek belém .
Holnap beszélek erikával, eladás ügyben, nézünk valamit abban az árban aztán megdumáljuk, mert ez neki ugysem marad meg addig meg én elmászkálok vele, annyira nem féltem mint a 12-est
Azt nem tudok!
Jimi+nemröhögcsakböfög
Annyiért igen, viszont továbra is érdekel 600-as 400as kis sportmotor cserebere Csajszimnak
Hát mire a Balcsira le érsz a csattogós lepkéddel igen csak +melegszik a söröd.Más:Rendszám ha motoros rendőrnek+állsz igazoltatás céljából ezt nagy valószínűséggel kifogja szúrni.ÚGY+BASZHOGYNEMGYŐZÖDMAJDKIFIZETNI:Cbr es cimborámmal ez történt.Nem1szerűbb két 10es kulcs gyerek? vagy csak jobban figyelni? De a leg 1szerűbb ha betartod a közlekedési szabályokat(a hogy én is)
Akkor tárgytalan?
Tele van mint a bolhás kutya...
Az a buli nemvolt veszélyben, az csak apró píz a tevének.
Lehet amikor ez volt a tananyag én pont kiestem az iskolapadból...
Hál Isten teve, hogy rendeződnek az anyagi gondjaid
Már kezdtem komolyan aggódni, hogy a Dubai kilátótornyos buliból nem lesz semmi...
Most jön elő a két elemi, hátránya, ez már felsős tananyag volt.
Ezt akkor sem értem,ez biztos mcgayver rendszámtábla tartója...
Köszi!
Hát mire ezt a mennyiséget epusztítjuk.
Boldog születésnapot , iszol azért remélem .
Ha a naprendszerbeli távolságokat vesszük alapul, akkor itt van a szomszédban.
nem drága csak valami újzélandon lehet kapni ,az újpest mellett van? semmi sem drága a büntetésekhez képest .
Remélem qrva drága.
mivan két öreg ki beszéltek a hátam mögött ,na majd erre visszatérünk a balatonnál sörözés közben .
na csak mutatóba h, lássátok mi lesz a rendszámomon , .
,
Hali papa!

A negatív a testen van.....
pl. fékpedál
mAJd NEM AZT HITTEM RÓLAM BESZÉSZ,DE AZT A SZölŐSt én nem ismerem.
Rendezödtek a dolgok hála istennek, nem jó a helyzet de jobb. Basszus ne tudjátok meg akik felhivtak a 10es miatt milyen árakat mondogattak. basszus amennyiért el vitték volna 150 ezer annyi volt a blokkfelujitása tavaly. iszonyat mnennyire lent vannak a motorárak, sajnáltam volna annyiért odaadni, mert ha szétbontom legalább a 3x ki lehetne árulni, és hibátlan a gép kap egy idomzatot aztán szépen megmarad, amilyen élményt nyujtott nekem tegnap felfeléjövet az leirhatatlan, olyan SZölŐs vezetési stilusban iszonyat keményen jöttem fel, driftelt mindenfelé, de nem féltettem, mert ha már csak 150ezret ér akkor bassza isten ha el is dobom.
No csak +volt a pézszállító eksön?