Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1-es sebesség fokozatban, a Szölló adottságaival, két ember simán betója. Tudom csináltam.
ha nincs csúszókuplung, akkor esetleg olyan 3. sebesség körül meg lehet próbálni, de kétséges az eredmény. inkább bikázd be egy autóakksiról...
Be, beeee!
Hát én még nem probáltam de nelem az aksi kuka 1 napi töltés után is csak kerreg jövöhéten megyek veszek újat
Akksim szabadsága ment ezeket belehetTóni?
Szeva jó volt király volt a kaja

-- Lassan tavaszodik
Na mi a álmos vagy?Dömpiéknél kaja ok volt?Gondolom bele kukkantottál a C meghajtóba
mér tolod , , . . rendben akkor ott leszek .
1:30-óra és ott vok a garázsba!
,ezt kamázom benned,te mindig oda tudsz szólni valami kedveset . .
Mér? Nincs üres konténer?
Teve mikor leszel a garázsba? most indulok a dobodért,és viszem le mert nem tudom hová tenni .
csö már nekünk is elment az idö, pupu megy fel dolgozni ugyhogy a motorozásrol meg hekkzabálásrol ennyit, megint nem csalodtam benne, nem füztem sok reményt ahhoz hogy elmegyünk.
Szia Eras!

Voltam ma kinnt a garázsban de nem mentem egy centit sem mert kurv@ nagy sár van sajna.
Ráadásul félig szét van most még
Amég nem jön meg a szárny, össze se rakom mert tök felesleges.
azt nem tudtam,h megcsináltattad .így már jobban hangzik,de most jelenleg annyit tudok mondani,h vissza térünk rá ha még meg lesz .
ha neked sok ennyiért akkor sajnálom. egyébként holnapra megcsinálják a tárcsát : Én szart nem adok el
Szia ,ne haragudj de az túl sok,nem akarom körbemagyarázni a dolgokat de tudtommal az egyik üt,és ha a vételárhoz hozzáadom az esztergályos munkadíját is,akkor már nem éri meg nekem!köszönöm,h gondoltál rám,de ebből be legyen harag .
Széles utat!
Action ! 20000pénzért adom a 2tárcsát
Á, dehogy!

Este zártkörű kétszemélyes iszogatás volt....
csö hencs papa, neked egybe van a vas? kimozdulsz ma? mert nekem a 10esen nincs hátsó lábtartó ha érted mire gondolok
Heló mindenkinek!
Szép jó napot
Hahó Oszi, tudod már, hogy mikor lesz szárnyam?
Ha tudsz valamit, szólj majd.
köszi
Öt igy szeretjük,
Ezt a barmot...
Vicces gyerek vagy nagyon. veréb....