Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo reggelt zsiványok,ma motorkázni fogok a kissebbel, ha már 230ért a kutya se hivott rá, majd megint akkor hivnak ha már nem aktuális. Addig is ma kinyuzom a belét.
208 km ,az igen! Ha ezt én most meg akarnám csinálni utánad,akkor a fizetésem a benzinkúton maradna .
Fogalmam sincs, de 76-ban Harkányba jártam udvarolni, és minden nap munka után letekertem Szegedről, hajnalban meg vissza dolgozni.
megértem ,mennyi km-et mentél eddig 2 keréken? ?
Nagyon nagyon sokat szelídültem az elmúlt 20 évben, de másként nem lehetne életben maradni ilyen közlekedési morálban, főleg ahogy a gépek tudása is nőtt!
légy üdvözölve nálunk mester ,azért mester mert aki 35!éve egykerekezik az mi lenne más . .
vasárnap van ,még egy hónap és mehetünk motorkázni ,de addig .
ez egy tehénerős ami pontosan 200brutális lónak az ereje ,és magyarországon sisak sem kell rá ,huzzá pecázni ho-ho-horgász .
Hegzo érts már meg a 9-en is írtam ez kawasaki fórum, jamahát hiába tudsz polírozni...
Nah faja lett jó munkát végeztem:) meg neked is egy jó emelőszemet gyártottam örülök neki, amúgy ahol az emelő hozzáért ott nekem is lekopik a festék szóval megnyugodhatsz:) De mivel alumíniumból van az soha az életbe nem fog neked rozsdásodni
Polírozást vállalok. érd:e-mailban vagy telefonon.
Ennek mennyi a teljesítmény adója? Hány tehénerős?
mehetek dolgozni,na ki a király ,
Szeva Eksön
Küldtem egy ímélest, majd lesd meg!
Szeva!
Ahogy ígértem; itt vannak a képek
ezjó ez a délutáni müszak!
szép napot, 3dik
Jó reggelt
jó reggelt 1ső .
na földim,hozdcsak el azt a mozdonyt malyd mi leteszteljük
Itt sem kellt még fel senki?
Szerintem a 9-12-es fórumon, rajtam kívűl mindenki beb.szott tegnap...
Eksön, Fazinak nem a billentyűzettel van a baja, hanem azzal, hogy ő kiskorában kiment Canadába, úgyhogy csak két elemit végzett el, akkor még nem tanítottak ékezetet, az harmadik osztályos anyag lett volna...
irigység ,12esre ,annyit mondok erre,h egy jól belőtt karburátoros durvább,de .majd kipróbálod,és rájössz .
csako
jó élycakát , holnap délben kelni kell .