Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Szabi nekem kéne csuklószorító a tépőzáras fajta
Ő nem Városbélim.Jó éjt .
Karsai Tomi?
625 ös hosszú és ideges gép.nekik is ezért nem jött össze.Mondjuk van 1városi csóka pár éve 600ban Bajnokságot nyert Hondával K.T a neve.Sportmotoron is fent van néha de én nem vok árulkodó .Ha anonim hát anonim.Asszem 1.56 ot 6kilóssal tudta. Nem vicc-komoly.Na ő tudott ezzel a motorral kerózni viszont ő tényleg 1profi én+tényleg csak 1lelkes amatőr vok(főleg hozzá képest ).De hát a mester az mindennel mester ,nincs kifogás+nyafogás !
hmmm,, nem értek hozzá de a kötömö poverszelepes volt?mer annak nem szabad annyira rángatni
Én meg pofára estem 80al a DZ-400S-el ,persze térdgatya és póló volt rajtam.Előttem rásatuzott az autós és későn vettem észre én is rásatuztam na már ment is ki az eleje(2004 májusában)szegycsont törés +össze vissza bőr hiányok.Azóta szarni is overálba járok.Persze azóta is voltak kisebb bukták de az említésre sem méltó.Mondjuk Story .2005 Dec 5én haverok elhívtak,hogy ugyan mutassam+ miként kell fent tartani a KTM-625 endúró kerekét.Nosza(persze most már beöltözve)Szöllő a Maister elindul 1es első kerék fel gázt kicsit vissza majd ujból rá tekerem na ezt nem kellett volna.+lett a holtpont a földön.Égtem mint állat. mocinak a váltókar tört le én+ kicsit jobb lábra sántikáltam.Mondanom sem kell az nap már nem volt kedvem vissza ülni.Hetekig sántikáltam de akkoriban a bátyuskámnak is fájt a lába.Hát két ünnep között traumon(nővérünk ott dolgozik)+röntgeneztettük küllőinket.Bratyónak mondják,hogy ne ugra bugráljon le a 120kilójával a platórol(mert kamionozik)Nekem+ össze fórt a jobb lábszár Fibula törése.Nem gondoltam volna mert úgy melóztam és elég alacsony a fájdalom küszöböm. Tehát sztem a DRZ-400S.t sztem 1kerekezésre gyártották de az ideg beteg ktm-et na azt nem. Bocs ha untattam valakit
telibevertem térddel egy oszlopot 90 nel
Sztem elütötték...
Mi az hogy nem estél el? Nem vágom? valami miatt csak +álltál 1m-n belül 100ról.
bal combcsont-velőszeget bele,térdkalács kismillio darabra tört az összes szalag izom leszakadt -járás full ujratanul,kicsit megsérült a medencém és egy spirálos törés a sípcsonton...és nem estem el
Legalább ki pihented magadat .Mid tőrt?
Köszi...
tessék

12
Valaki dobjon már fel egy egész alakos 12-es képet a jobb feléről...
Köszi!
4 nappal egész jól megúsztad.....postára kűdött apácskám még 92-ben......két hónap mulva gyűttem haza
De a fél tégla nem ér haza időben minden száguldozásból immár 13 éve! Mondjuk volt olyan is de csak 1szer , ebédelni indultam +boldogult édesanyámhoz és csak 4nap múlva értem oda ,de még jó volt a gyümilevi b@z+.
pedig te akarsz mindenáron...na ülj le egyes
nekem már nem kell .nekem nincs mit bizonyítgatnom ,mert tudom,h elég vad vagyok .
gyúrjál eksön-ne vitázzunk mee ugyis belebuksz
Háde télleg,ha hosszabb lett vóna,az lett vóna a pöcse,így likas maradt
jó hülye vagymegint
Én még egy 400-al is memmutatom neked
csak nem egy kis pesti motorozáson szeretnéd megmutatni nekem,h mit tud egy haccázas . nem ismersz még .