hogy mit szeretek benne, hmmm, nem fejtegetem mert a csaje kirakja a motyómat. egy szoval tudom elemezni, életem legjobb választása volt a 12es. volt nekem gsxr1000esem is nagyon szerettem megmondom öszintén, ezért is értem meg oszi barátomat, Ö is csak addig imádja amig fel nem ül egy ilyenre, és nem 1 körröl beszélek, hanem A körröl, 50 km-er után feladná hirdetésbe a suzukit.
és ott a pont., halkan megjegyzem ez a k2-es nagyon megy, nem mintha drassolnék töle, söt, amit tavaly kaptam oszitol idén visszakapja. (ugye oszkár barátom tudod miröl beszélek)
Jó reggelt mindenkinek, irigykedjetek egy kicsit tegnap kimentem driftelgetni tatabányán a 10essel, Öcsém olyan jól esett azzal a régi géppel , el nem mondhatom ujjászülettem teljesen, aki teheti és az idö engedi menjen egy picit, elhihetitek felemelö. (mondjuk tegnap elég jó idö volt napközben).
nincs semmi ,jó az izlésed .de multkor félreértettél,nem kéne a te busád sem(pedig az már nem semmi )mert a vér kötelez .és egy 12esből többet is ki lehet hozni .
kép nincs,mert berugtam .de a zzr1400egy elbaszott túraszar,amire ráakasztották a nagy ZX nevet. .az a motor egy Zzr,ami szuper jó,de NEM zx .ZX14 az a 12es big blokkal . .
Má nagyonbetegvagyokhogynemmehetüüüünnnnkkkk!
A többi nem számít!
Asszem bebasztam! Kicsit! Akkó
Nekem marad a kék szín...