Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy mit szeretek benne, hmmm, nem fejtegetem mert a csaje kirakja a motyómat. egy szoval tudom elemezni, életem legjobb választása volt a 12es. volt nekem gsxr1000esem is nagyon szerettem megmondom öszintén, ezért is értem meg oszi barátomat, Ö is csak addig imádja amig fel nem ül egy ilyenre, és nem 1 körröl beszélek, hanem A körröl, 50 km-er után feladná hirdetésbe a suzukit.
és ott a pont., halkan megjegyzem ez a k2-es nagyon megy, nem mintha drassolnék töle, söt, amit tavaly kaptam oszitol idén visszakapja. (ugye oszkár barátom tudod miröl beszélek)
Jó reggelt mindenkinek, irigykedjetek egy kicsit tegnap kimentem driftelgetni tatabányán a 10essel, Öcsém olyan jól esett azzal a régi géppel , el nem mondhatom ujjászülettem teljesen, aki teheti és az idö engedi menjen egy picit, elhihetitek felemelö. (mondjuk tegnap elég jó idö volt napközben).
majd bemutatom tevével ne tötődj
Szeretek hát! Ez a mindenem, mint nektek is!
Má nagyonbetegvagyokhogynemmehetüüüünnnnkkkk!
Köszönöm Cimbi.
szeret és tud is .igazi utcai harcos ,nagyon megy a vézna motorjával .
Most akkó szeretsz motorozni, vagy nem szertsz motorozni?
A többi nem számít!

Asszem bebasztam! Kicsit! Akkó
Akkor jó! Fertőtlenítetted a szervezeted nem?
Én kicsi vagyok, maradok a kicsinél...
Én kicsi vagyok, maradok a kicsinél...
keritésszaggató barack .de megint a merészség volt a sok,nem a pia . .
ez olyan mint a himlő ,mindeki tul jut rajta,majd egyszer te is kinövöd . . .
Guggolós pálinka volt?
Én nem azért vagyok itt, mielött rosszra gondolnál...
Nekem marad a kék szín...
.inkább maradnék ennél a jóféle Barckpályinkánál .ha lehet .
Legközelebb teát kapsz! Rumma, vagy vodkával!
méghogyjóhogy .kifordultam a hungáriára és megelőzött a háccsókerék a sineken . .a padkáig csusztam,az ótósok meg kerülgettek .a járdán mentem haza .
Meg ártott a derékszögű pályinka?
Áhá akkor azért zöldültél be mostanában .
nincs semmi ,jó az izlésed .de multkor félreértettél,nem kéne a te busád sem(pedig az már nem semmi )mert a vér kötelez .és egy 12esből többet is ki lehet hozni .
kép nincs,mert berugtam .de a zzr1400egy elbaszott túraszar,amire ráakasztották a nagy ZX nevet. .az a motor egy Zzr,ami szuper jó,de NEM zx .ZX14 az a 12es big blokkal . .
például én. és akkor mi van?
és ki az aki eladná a széttuningolt busáját és venne egy ZX10est?
remélem nagy mázlid lesz barátom .hűű de berugtam ,erről is csak Jimmy tehet,pedig én csak egy töltőért mentem . . .