Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6000.
Bárdi nál a pont:2000-2001szönyeteg 2002 től kapott szálykosarat(kutyás múltamat nam tóm letagadni).
nehogy azt hidd,h nem huzzuk neki,bár van aki kevésbé van aki jobban huzza ,nincs nekem bajom a géppel csak még szoknom kell,h egy ezerkettes nagy romboló nem akar alul menni,bár az is relativ mert amire én azt mondom,h nem megy azon lehet,h más már összetojná magát . na huztam benzinpénzt keresni .
ebben lehet igazság.2004 es 636 om után átültem-csak egy órára gixerhaccázra-hát...most a szutyukisok ne olvassák....egy igazi fostalicska volt..persze pap,papné esete is fennforog6.de az egyenletes nyomatékleadás nekem valahogy nem jön be.egy vadul és robbanékonyan kimotorozható tartomány annál inkább.
Azért mennek jobban a 2000-esek,mert első évjárat. Figyeljétek meg a Kawa mindig az első évjáratnál alkot nagyot pl:ZX 10 R,ZX 12 R,ZXR 750,ZX 9 R C,stb,utána a piaci igényekhez,meg a szakújságírók véleményéhez kezdik igazítani a gépeket,és elkezdik kihúzgálni a méregfogukat a masináknak,és pont azokat a tulajdonságokat vesztik el amitől egy motor Kawasaki. Szerintem.
miért ha van benne nem fér el? nem húzzátok alul valszeg rendesen a potmétert azért nem megy rendesen.fostok.
Hencs papa,nagyon-nagyon szép a motorod szép tiszták lettek a szörnyek,majd a képeket tedd már fel , .
Ott az igazság ,sört mindenkinek .
én csak azért kérdeztem mert megy itt az okoskodás,hogy van az ujabbakban (mert a 2000resekben biztos nincs) és azért mennek jobban alul az első évjáratok2004 ig ,de szerintem azért mennek jobban mert más az egész motor,és főleg az injektor .
de én elhiszem,h nincs benne,és örülök is neki,mert jöhet hátra a nagyobb lánckerék .
összecsaptak az ellenfelek.kellet neked kérdezni Action 13.szerintem hozzátok el hozzám,ha van benne tiltás kivesszük flexszel,ha nincs akkor pedig megiszunk egy sört.Flexkorongot kawazsolti hozza mert szerinte van sört pedig Ago mert szerinte nincs.csak egyet nem értek:miért nem elég az a power ami van?szükség van a finomításra?

monnyuk ez hülye kérdés volt...
Akkor újra, mert látom mindenki ért hozzá....

A Kawasaki ZX-12R-ben nincs környezetvédelmi tiltás. Mondjuk nekem nem kell hinni, mert mi sem mértük meg ám... dehogy...

Van magyarországon két cég, aki nemzetközileg elismert a fokozatkijelzők és mindenféle kiiktatók terén.
Érdekes módon ezeknek a weboldalán is az van, hoyg hát nincs benne ilyen!
Persze lehet, hoyg ők is tévednek, meg én is, meg még sok sok ember, aki mért vagy foglalkozott ebben a témában... igen.. feltehetőleg ők tudják rosszul

Azért belinkelem a két cég weboldalát, amiből kiderül, hoyg ők mit gondolnak róla:
HealTech Electronics:
http://www.gi-pro.net/en/index...
GIPRO-K
04 (oda van irva, hoyg nem semlegesíti, mert nem van benne iylen)
PropTech:
http://shp.hu/hpc/web.php?a=pr...
KA
02 ( az is csak a végsebesség tiltást veszi ki, a zajvédelmet nem)
fém fékcső van, EBC betét megrendelve de azért köszönöm
Ha elfogadod a véleményem: TOKICO féknél sokkal jobb a Ferodo szinter fém,és még annál is jobb a Lucas. Próbáld ki. Ja és a fémfékcső a 12-esre kötelező !
az enyimbe már olyan ticss prop tech speed box
Sziasztok!

Minden Zx-12 ben van környezetvédelmi tiltás!
Na ismét megkérdeztem Ago-t,és ismét elmondta kb tizedjére,h nincs a motorunkban környezetvédelmi tiltás ,és a gyári ECu-t nem lehet átírni .pc-re meg most nincs kavics .de ez az én bajom .
pont most irtam oda is . Ez egy ilyen álmos banda,vagy alszanak,vagy dolgoznak , .
fél kilenckor? Nálunk ilyenkor már a 10-ik is bekullog...
No.1, Első , .
írd be a google-be: Tokico Bremsenanlagen -keress és találj
nekem nincs,de nem is lesz ,mert én valami fogósabbat akarok .a linket meg másod be simán szövegként,és majd továbbmásoljuk. .
jóéjt
jó éjszakát . májusig még gyere vissza . .
de tényleg?nem tudom,h elhiggyem-e ,ez tul szép,h igaz legyen .
csumidaaaaaaaaaa egyébként valakinek tapasztalat Tokico fékbetétekkel kapcs? mennyiért adják kilóját meg ilyenek? ha már a féknyereg olyan, akkor legyen már hozzávaló betét is.
na,én lassan beszédülök az ágyikómba...csak nehogy mellé essek szasztok skacok...és májusban gooo