na ti tuti nem 100zal mentek , sebaj, előbb vagy utóbb nekem is lesz nagyobb. Kivárom!oszt utána majd nem lesz ilyen sebesség probléma. Majd nem győztök utolérni
én max 110-zel tok menni,de inkább 100, partnak felfele meg még lassabban , meg lesz utasom is . Mi vasárnap olyan 10 fele indulunk talán, ha felbirok kelni
Majd jövőre a lánc cserénél. Most nem piszkálom a gépem :1 most szezon van és élvezkedni kell vele .2 nincs guba max benyára. Viszont kapott uj gumákat hátra /50 helyett /645 ez is áttétel változtatás nem?Vágott slick naon naon jóóóó.
Hali! Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy ha előre eggyel kisebbet teszek, azt többet számit, mintha hátra akár kettővel nagyobbat tennék. Ha hátra nagyobbat teszel, akkor csökken a tengelytáv, ha előre kisebbet, akkor nő, mert ugye hátrébb kerül a kerék. Nekem eggyel kisebb van elöl, de a gyárit még nem próbáltam, mert igy került hozzám.
Szia!
Én tervezem a Superbike futamot, ha nem jön közbe semmi. 26.-án reggel indulnék a P-ringről, Győr magasságában csatlakozhatnék hozzátok. Szöllővel már beszéltünk róla.
Na halilalipapi
Bocsi, de vasárnap nekem se jött össze a balcsi, mert kicsit komoly dolgokba kellett elmerülnöm.
Szombaton sajna csak 2-ik lettem a versenyen, de hát ez van. Vazzze én azt hittem, hogy az őzek egy brutál hangú motor elé nem ugrálnak csak úgy ki. Jobbulást!
Csak el kellett mondanom hogy DAS tag vagyok. Talán itt visszajön az évi 38 ezer.
Ha jön akkor tuti gépem lesz. Ha nem jön akkor meg illen vagy streetfighter
Ne cinkelj vazze
Szíjjel szablak. Vagy Gyorsullak.
Haha Őz mi? ŐZ MIIIIIIIIII?
Egyé egy kis térfogatlevest! Nem finom, de legalább sok.
Na jó csak poén. Elért és kapott ledeket is. Ugyhogy most ne cinkeljetek. De a Taki az elmondhatója mennyit gürizek. Na ezé nem vok
Meglesz, de azért sajog mindenem. Na mindegy lesz ez még igyse:
Marci mester! Lehetne szó róla de nehéz a Gp-s dolog, de a Pannoniaringen ütközhetünk. Persze csak átvitt értelemben.
Én tervezem a Superbike futamot, ha nem jön közbe semmi. 26.-án reggel indulnék a P-ringről, Győr magasságában csatlakozhatnék hozzátok. Szöllővel már beszéltünk róla.
Bocsi, de vasárnap nekem se jött össze a balcsi, mert kicsit komoly dolgokba kellett elmerülnöm.
Szombaton sajna csak 2-ik lettem a versenyen, de hát ez van. Vazzze én azt hittem, hogy az őzek egy brutál hangú motor elé nem ugrálnak csak úgy ki. Jobbulást!