Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyenlőre 250-es ninját
Lehet án lassan is menn pl 110 el milyen motort szeretnél?ja láttam multkor a homokzsákokat egész körmendtől voltak
na ti tuti nem 100zal mentek , sebaj, előbb vagy utóbb nekem is lesz nagyobb. Kivárom!oszt utána majd nem lesz ilyen sebesség probléma. Majd nem győztök utolérni
Én még pontosan nem tudom hogy mikor de lessz egy hayabusa,600rr,1000rr,ducati990,hornet,FZR 1000 Exup '93, és még kituja ki nem csatlakozik
én max 110-zel tok menni,de inkább 100, partnak felfele meg még lassabban , meg lesz utasom is . Mi vasárnap olyan 10 fele indulunk talán, ha felbirok kelni
Vonyarc? vasárnap mindenki motorozni akar mi is vagy 5en
Vasárnap Vonyarc jó idő esetén?
. . . . . . . . . . . .
tuti lesz Laci
Valószínű fizet a biztosító. :)
Csak el kellett mondanom hogy DAS tag vagyok. Talán itt visszajön az évi 38 ezer.

Ha jön akkor tuti gépem lesz. Ha nem jön akkor meg illen vagy streetfighter
Szöllő Papa

Ne cinkelj vazze
Szíjjel szablak. Vagy Gyorsullak.
Haha Őz mi? ŐZ MIIIIIIIIII?
Egyé egy kis térfogatlevest! Nem finom, de legalább sok.

Na jó csak poén. Elért és kapott ledeket is. Ugyhogy most ne cinkeljetek. De a Taki az elmondhatója mennyit gürizek. Na ezé nem vok
Majd jövőre a lánc cserénél. Most nem piszkálom a gépem :1 most szezon van és élvezkedni kell vele .2 nincs guba max benyára. Viszont kapott uj gumákat hátra /50 helyett /645 ez is áttétel változtatás nem?Vágott slick naon naon jóóóó.
Fasza a szine haver.
Hali! Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy ha előre eggyel kisebbet teszek, azt többet számit, mintha hátra akár kettővel nagyobbat tennék. Ha hátra nagyobbat teszel, akkor csökken a tengelytáv, ha előre kisebbet, akkor nő, mert ugye hátrébb kerül a kerék. Nekem eggyel kisebb van elöl, de a gyárit még nem próbáltam, mert igy került hozzám.
Szöllő!Jut eszembe,az áttélelen módosítottál? Hátra nagyobb fogaskerék ,szerintetek?
"K" nélkül!
Ne vadits Papa!KMert kitépem még azt a pár szál hajamat is!
Küggyé nekíje élet veszélyes sms-t ,hogy pld mindig-mindennel és mindenhol legyorsulod .Tuti bepöccen és visszahív:Sőt inkább hívd+1 őzpökőtre!
Amugy már hívtalak,de süket a telefonod!
Szeva Laci!Holnap,ha jó idő lesz valamikor ebéd után indulok zegről!Merre leszel?
Köszi Bird!
Meglesz, de azért sajog mindenem. Na mindegy lesz ez még igyse:

Marci mester! Lehetne szó róla de nehéz a Gp-s dolog, de a Pannoniaringen ütközhetünk. Persze csak átvitt értelemben.
Szeva Bélám:Igyekszem-igyekszem ,remélem összejön me nennék veletek. Bürnóba
Szia!
Én tervezem a Superbike futamot, ha nem jön közbe semmi. 26.-án reggel indulnék a P-ringről, Győr magasságában csatlakozhatnék hozzátok. Szöllővel már beszéltünk róla.
lehet cadilaci az időtájt csinál bulájt de majd ő megmondja, mikor lesz a motoros házibuli
Na halilalipapi
Bocsi, de vasárnap nekem se jött össze a balcsi, mert kicsit komoly dolgokba kellett elmerülnöm.
Szombaton sajna csak 2-ik lettem a versenyen, de hát ez van. Vazzze én azt hittem, hogy az őzek egy brutál hangú motor elé nem ugrálnak csak úgy ki. Jobbulást!