Én még 191900-ért vettem Abs nélkül 150-ezres bőrruhával eggyütt. Bemutatómotor volt+ bárkinek ki lehetett próbálni ezért 600 km volt benne, de megérte.
Én is sokat gondolkoztam hogy zöld vagy fekete de a zöldre nem adtak semmi kedvezmény mert arra volt már másik érdeklődő is meg km-es volt.
Dehogy ezek az ujak a fehér indexbúra miatt lennének 300 ezerrel drágábbak?
Jóh, kaptam még 1-2 nap határidőt messze van a szalon és nem tudok most elmenni, ezért először el kell küldenem a le scannelt irataimat.+át kell utalnom 1 kis pénzt.
Amúgy a fekete áll nyerésre.
Ha minden jól megy Április első hetén elvihetem a gépet.
kavics86 (2 days ago) Show
"Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot. A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: „kandesz rakló.
Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és a tizennégy különböző vezetéknevű féltestvéremre.
(folyt)Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelő rendőröket és az olaszliszkai sofőröket. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló. Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai Magyarország, én benépesítelek!....":D
most kevesebb motort fognak gyártani és drágábban fogják adni . autókat is motorokat is . csökkentik a termelés növelik az árat . max a kinai fostalicskák tudják tartani az árat a gyengébb minőség miatt
És a Kawa, vagy bármelyik importőr honnan, miből kompenzálja a magas dollár miatti 35-40 %-os drágulást? Naugye... Most ez a szívás lesz egy de lehet két évig. Mindenben...
Sztem meg kurvajólnézki a sárga! Ha lett volna akkor lehet azt vettem volna... Keszthelyen látam eggyet a nyáron élőben is...
Én is sokat gondolkoztam hogy zöld vagy fekete de a zöldre nem adtak semmi kedvezmény mert arra volt már másik érdeklődő is meg km-es volt.
Dehogy ezek az ujak a fehér indexbúra miatt lennének 300 ezerrel drágábbak?
Amúgy a fekete áll nyerésre.
Ha minden jól megy Április első hetén elvihetem a gépet.
Most lepek, de elolvasom mert az ilyesmi erdekel engem is....naon
Már csak egy minimális mozgása van ami szerintem már belefér!
http://www.youtube.com/watch?v...
kavics86 (2 days ago) Show
"Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot. A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: „kandesz rakló.
Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és a tizennégy különböző vezetéknevű féltestvéremre.
(folyt)Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelő rendőröket és az olaszliszkai sofőröket. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló. Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai Magyarország, én benépesítelek!....":D