Engedd el magadtól, nem kell az :D Amúgy én is belevoltam szerelmesedve, hogy milyen jó lesz. Találtam egyet ebay-en, megvettem megjött felvettem 150 ig ok. 170-180 tól meg észnél kell lenni mert tudott nagyott rántani a kormányon....
Még nem volt időm nagyon kísérletezni a dologgal, hogy milyen sebességtartományban mennyire ráz. Talán a jövő héten valamikor sort kerítek rá. Alapvetően a plexit nem tudod állítani szóval felszereled és kész úgyhogy annyi lesz a kísérlet, hogy különböző sebességtartományokban megnézem plexivel meg anélkül a jelenséget.
Nekem pont ilyen plexim van a motoromon. Kevesebb a szél 140 körül mintha nem lenne rajta. Viszont ilyen vagy e feletti tempónál rázza a kormányt szóval ezt neked kell tudni, hogy megéri-e
Szia, a hirdetésben írt túraplexi mit takar? Ami a motoron van, vagy van egy másik is pluszban?
Ha olyan fajta amit a kormány befogóra kell rögzíteni akkor lehet érdekelne.
Egyben kérdezném hogy akinek van olyan plexije, az milyen véleménnyel van róla? Megéri feltenni? Érezhetően kevesebb a szél 140 körül /felett?
Ilyenre gondolok : http://www.motorcycleplanet.co...
hello
Egy 2006 evjaratu z 750 es van. Olyan problémája van a mocinak hogy kb 5000 fordulat felett eleg rendesen el kezd rázni de ha a kuplungot behuzva megszünik a rezgés.Eddig nem csinálta mert már több mint egy éve van nálam.A kötelezü szerviz megcsinálva szinkron belöve blokk taro csavarok ellenörive. Amugy semmi baja a mocinak pöcre indult meg a minusz 10 fokban is sosem hagyott ott de ez a problema eleg idegesit mert nagyon zavaro egy egesz nepos tura alkalmával .
A válasz előre is köszönöm
Hali!
Keresőben mindent megtalálsz róla kb.
De először 2003-2004-es z1000 alsó-felső villahidat szerezz, mert azt a legmacerásabb összekaparni.
Teleszkóp pedig elméletileg bármelyik belemegy faragás nélkül amelyiknek az alsó befogatása 52mm, a felső pedig 50mm.
2007 z750 eleje egy- az egyben belemegy (kormányhatároló hátul van nem pedig elől) ahogy én tudom, de annyiért érdemesebb inkább komolyabb villapárt és komolyabb fékeket beletenni.
Sziasztok. Szeretném 2004 évjáratú z750 kawámon az első villát fordítottra cserélni. Melyik motoré lenne jó hozzá? Olvastam már zx 9 futómű neépítésről is de pontos infóm nincs. Esetleg z750 2007 évjáratú jó hozzá? Köszi
Üdv!
Valakinek van 2007 utáni z750-ben powercommander??? Tapasztalat? Vélemény? Megéri egyáltalán beleölni a pénzt, vagy olyan sokat nem dob a motoron??
Válaszotok előre is köszi
Z750 Üléspúp megvan még?
Köszi