Hello. Van Egy zxr750-em is,nem mondhatom , hogy arról ültem át, de van hasonlításom. A z750 (bár az enyem 2005) egy nagyon konnyen kezelhető, élhető, használható, erős motor. Nekem olyan könnyű mint egy bicikli, főleg a zxr után.
Én Sv650 n ről ültem át. A súlya csak tologatás során érződik szerintem. Városban döntögetni nagyon könnyű. Ja meg inkább ott érződik, hogy ha egy hasonló erejű de könnyebb motorhoz hasonlítod.
Mindenképp próbálj ki egyet hogy megtudd egyáltalán nézegesd e a hirdetéseket.
Sziasztok,
FZ6N és egy S2R 1000 után szeretnék ismét motort venni. 2007-es Z750 Kawasaki is képben van. A kezelhetőségét tekintve mennyire érződik rajta az a +15 - 20 kg a kategóriához képest? Köszönöm a válaszokat. XJ6N-en gondolkozok még és Street Triple is esélyes lehet ( 168 kg :O ) A Yamaha kicsit olcsónak hat, főleg a futómű. A Street Triple kínálat pedig itthon nagyon vékony. Azt olvastam, hogy a blokk nagyon bírja. Milyen a gép a hétköznapi használat során? Privátban is jöhetnek vélemények :) Köszönöm
Helló. Valakinek van Z750 alkatrésze? Injektorhoz a képen látható dolog érdekelne. 2005-ös a motorom. Vagy esetleg tipp, hogy lehet kipucolni? Mert nem zár rendesen.
Ok...köszi ő tudna adni de 3 f.szinű es az egyik oldal húzott. Nem kifejezetten ilyenre gondoltam.
De már fel homályosítottak h.bontóbol sokkal jobbra ne számítsak....gondolkodom.
az ülés alatt, a kerékfelöl kis lyuk kulcs bele és nyit.
Figu