Ja sztem a himba maradhat.... esetleg a külön zsírozási pontok lehetnek a különbség. Nálam csak az volt..... Szétkaptam a régit jó bezsíroztam egy darabig bírnia kéne
Szívesen! Én is innen raktam össze! Ahány z-s annyi tanács
Érdekelne mennyiért és honnan sikerült szerválnod
Írhatsz priviben ha itt nem akarod....
Köszi!
Hurkazsir köszi!Elvileg a 08-09es Z750(ami sz.tem ugyanaz mint az én 07esem)telója felfogatási pontokon és méretekben azonos a 2005-2006os zx6r-el,az Öhlinsnél .Igy valszeg a gyári telóknál is konpatibilis a kettö.
Én is úgy nézem a feszszabályzót odébb kell tenni a gáztartály végett.Kutyacsont,himba maradt az eredeti vagy az is a 636-é?
Holnap dobják postára az új telót
Szia
Bulgárián mentem már keresztül busszal,de szó szerint 1 kilométerenként megállítottak és minden szarral baszogattak minket.A román az meg alapból utálja a magyart és ahol tudja megszopatja.Ezt egy haverom mondta aki jár ki a románokhoz.
Amúgy jó utat.
A szomszédomtól
Olyan eberektől, akik motorral kereskednek, és félnek, hogy lemegy az itthoni motorok ára. Bár lassan nálunk olcsóbban veszel motort, mint külföldön.
Érdekelne mennyiért és honnan sikerült szerválnod
Írhatsz priviben ha itt nem akarod....
Köszi!
Vasárnapra adj uram jó idöt!
Holnap dobják postára az új telót
én talán megyek pénteken, de sajnos nem rajtam múlik mikor szabadulok el, ha 2-3 óra között el szabadulok megyek
később már a fene tudja
FIGU
Megérné így átalakítani a gépet vagy nem néz ki annyira jól?
kössz azért az infókat
Bulgárián mentem már keresztül busszal,de szó szerint 1 kilométerenként megállítottak és minden szarral baszogattak minket.A román az meg alapból utálja a magyart és ahol tudja megszopatja.Ezt egy haverom mondta aki jár ki a románokhoz.
Amúgy jó utat.
Olyan eberektől, akik motorral kereskednek, és félnek, hogy lemegy az itthoni motorok ára. Bár lassan nálunk olcsóbban veszel motort, mint külföldön.