nessebar ba megyünk
most foglalom a szállást
tavaly itt voltak barátnőmék és nagyon elégedettek voltak mindennel
mi a dünébe megyünk http://nyaralasbulgariaban.hu/
Az szép... ennyiért itthon nem kapsz ilyet... Melyik részre mentek? Ez ilyen előfoglalási akciós ár? Mert ennyiért tényleg ajándéknak tűnik. Itt van a Béla adatlapja.
köszönöm a segítséget
hát 2500 km el számoltam olyan 45 e ft körü uti költség és szállás meg van már az all inclusive 25 euro per éj és ebbe az alkoho is benne van meg minden szóval fasza, plusz még 2 nap amit valahol még aludnunk kell, meg egy kis zsebpénz!
bocs de nem ismerem őt Pálffy Béla tudnál adni valami elérhetőséget tőle?
Én úgy emlékszem 100-al, de holnapra megérdeklődöm pontosan neked.
Mi is gondolkodtunk Bulgárián, de nem igazán merültünk bele még... Milyen költségeket számoltatok? Erdélyben megszálltok, vagy egy nap alatt szeretnétek lenyomni az utat? Én a helyedben mindenképpen a transzfogarasi út felé venném az irányt, de persze ennek utána kell járni, hogy mennyivel hosszabb... Pálffy Béla kománk biztosan tud hasznos dolgokkal szolgálni ezügyben neked.
CSőő, engem még egyszer sem igazoltattak...
Az utakról annyit, hogy SOHA ne próbáljatok meg rövidíteni...
Mi már próbálkoztunk többször is, de mindíg hosszabbítás lett a vége.
A főutakon haladva nem lesz gáz.
valaki nekem tud mondani valami infót h romániába mennyi a rendőr meg mennyire basztatnak? mert bulgáriába megyünk nyaralni, és nem tudjuk vagy románián vagy szerbián menjünk?
Na megvolt az évadnyitó. Letoltam az első 300 kilóméterem. Hideg volt, és szél, és napsütés, de a frizurám még mindíg tart.
Nagyon élveztem. 5 hónap után újra a meghajtottam a paripát.
Az alatt a negyed óra alatt, amit ott töltöttünk, nem fagytunk össze... (volt háromnegyed óra kimenőnk két szopizás között, abból fél óra volt a pálya keresgélése...) De jó volt kicsit kinézni, egyszer én is kipróbálnám!
Kicsit jobban vagyok Hideg volt.
most foglalom a szállást
tavaly itt voltak barátnőmék és nagyon elégedettek voltak mindennel
mi a dünébe megyünk http://nyaralasbulgariaban.hu/
az email címe, rendes erdélyi srác, Z1000-es tolja. A szóközt töröld a címből. Biztosan segít neked, hogy merre érdemes.
hát 2500 km el számoltam olyan 45 e ft körü uti költség és szállás meg van már az all inclusive 25 euro per éj és ebbe az alkoho is benne van meg minden szóval fasza, plusz még 2 nap amit valahol még aludnunk kell, meg egy kis zsebpénz!
bocs de nem ismerem őt Pálffy Béla tudnál adni valami elérhetőséget tőle?
Mi is gondolkodtunk Bulgárián, de nem igazán merültünk bele még... Milyen költségeket számoltatok? Erdélyben megszálltok, vagy egy nap alatt szeretnétek lenyomni az utat? Én a helyedben mindenképpen a transzfogarasi út felé venném az irányt, de persze ennek utána kell járni, hogy mennyivel hosszabb... Pálffy Béla kománk biztosan tud hasznos dolgokkal szolgálni ezügyben neked.
és mennyivel lehet lakot területen kívül menni? mert a követség honlapján 80 van írva annyival sose érünk oda.
Az utakról annyit, hogy SOHA ne próbáljatok meg rövidíteni...
Mi már próbálkoztunk többször is, de mindíg hosszabbítás lett a vége.
A főutakon haladva nem lesz gáz.
csak 600-700 km-et megyünk ott és azért nem árt ha időbe oda érünk
utak minősége milyen?
Nagyon élveztem. 5 hónap után újra a meghajtottam a paripát.
Nálam összeülhetünk, viszont csak vasárnap jó, elfelejtettem, hogy péntek-szombat suliban vagyok
Itt lakom!
motorkiállításra mennék, de nem tudom még melyik nap lesz a jó.
Kawabörze szombaton viszont jól hangzik.