Szertnék nincsáról irni. tude valaki már öszehasonlitota nincsa ketötvenet a honda cbr125-tel? Ismer valaki 125hondát? Mer szeretném a erös ketötvenes zöd nincsát. de joban jároke ha azlesz, nem banome meg?
Ha valaki látot együta kető, irja le mi a job. köszönöm szépn.
Most bántotokengemet vagyaz jo hogy felgörgetem a forumot?
Deszivesben irnék nincsáról hamán lesznekemis.
Jok ezeka mozgrajzok. Ezek tecctek. Ez mír hajladoz?
Énnékem csak nagyonteccik a kisnincsa, És van néha mondokám atémaban. én nemakarok sose bántok semkit, nincsbarátm csak Sanyi, velejó motorzni. jó it hozászólást csináni néha. Ha nembaj.
Fura a dumád haver ! Ennyi, vicces. Döntsd el te hogy ez bántás e, nem rossz indulatból írtam. De nem lehet le szűrni hogy komolyan beszélsz e vagy viccelsz
Kedves Scheller
Én nemtom mérbánt engem mindig valaki. Én nembántotam semkit. csak szeretnék egy jóharapós kisnincsát, szeretema hondátis, de márégen teccik a kis harapos nincsa. Bocsánat ha sértetem valakit. nemakartam.
Szerbusz mindekinek! Nincsene már eledó egyharapos ződ kettöötven Nincsa, akinek cserébe kellezne egy jókis Honda cbr125. Hóelejin kin votunk Sanyival a békástónál mer bevot fagyva, jégmociztunk. de a Sanyi hazafele a pigypang kilátotol lefele egy bikányit bukfencolt a havas azfalton. csakaz eggyik lába törtel neki, vaccsak ficamodott, demán joban van nemfáj. Aszonygya hogy nembánnya, várja a jóidőt hogy megin mehessünk egykört. Most rosza köridöm, mer nagyon sikamlos az ut. Szelesutat mindenkinek. /ha joidő lesz) meg az ijen örülteknek mint mivagyunk Sanyival, már mostis.
Ha valaki látot együta kető, irja le mi a job. köszönöm szépn.