Megvolt a 24000-es nagyszervíz Yamaha-Máthénál (Debrecen)! Egy pár embernek megígértem, hogy beszámolok róla, így ennek most eleget teszek...
Szóval reggel 9-re vittem a mocit és du. 5-re készült el (tehát tényleg nem 1-2 órás dologról van szó) :D Azt mondták, hogy az egész elejét le kellett bontani a tankon át a hűtőig, hogy a szelephézagokat megmérjék és blokk állapotát megvizsgálják (biztos szépet küzdhettek vele). Minden folyadék cserélve lett, emellett olajszűrő, levegőszűrő is...gyertyát nem kellett cserélni mert még mindig hibátlan...tehát a mérleg pozitív oldala, hogy motorikusan hibátlan a gép (ennek örültem is nagyon) Viszont az üröm az örömben, hogy az első fékbetétem kb. 30%-os, bár azt mondták, hogy így is igencsak okosan gazdálkodtam vele, mert a gyártó kb. 10000 km élettartamot ígér, az enyémben ehhez képest majd 25000 km van, szóval az rövid időn belül csere :) A másik elszomorító dolog, hogy a lánc is eléggé viseltes, bár megtakarították, de ezt is rövid időn belül cserélnem kell!
A piszkos anyagiakról annyit, hogy meglehetősen korrekt árakkal szembesültem és emellett persze a hozzáállásukról sem lehet egy rossz szavam sem. Szóval összegezve nagyon meg vagyok velük elégedve és én is csak ajánlani tudom nektek!
szia. ma délután megadta a címét valaki akinek el kell küldenem . ha mégsem kell neki esetleg lemondja akkor kereslek. természetesen minden ninja alkatrészemben 100 km van. egy motorról származnak. üdv.
Szia
Postai utánvételt nem merek bevállalni, viszont ha átutalod a pénzt akkor fel tudom adni.
Amúgy hol vagy helyileg? Nyíregyházára vagy Debrecenbe még le tudom vinni.
Hy Vör7!
A láncszett(első-hátsó fogaskerék + lác) érdekelne.
(gondolom 1értelműen ezek is csak 100km futottak)
Postai utánvéttel megoldhatnánk a dolgot - ha neked
úgy jó.
Sziasztok,
Kawasaki Ninja 250R gyári 0km-es IRC ROAD WINNER gumik első 110/70 R17, hátsó 130/70 R17 újonnan eladók.
A gumikat 0km-esen a szervízben vették le.
Ár:25 ezer Ft/szett
elérhetőség: +36-70-7085804
személyes átvétel: Budapest(Debrecen esetleg Nyíregyháza)
Ki tudom vinni akár az M3 Kawához is, de akár postán is elküldhetem, ha előre átutaljátok a pénzt.
25ezer forintra levittem az árat, annyiért már tényleg ajándék.
eladó kawasaki ninja 250 r -hez 100 km-ert futott felnik és gumik (a tárcsák már elkeltek ) csak egyben 35 eft. láncszett 12 eft, ugyanitt komplett blokk szintén 100 km-es , kábelköteggel, fesszabályzóval, gyújt.modullal, injektorral egyben 130 eft. valamint még egy teleszkóp és néhány kisebb alkatrész is eladó. 0620/992-4528 aszód.
Szia utolsó kérdés hogy melyik szalonnál lehet átvenni mert a havernak az M3-as Kawa lenne a legjobb mivel nem kel átevickélni a várost, mivel tőlünk az M3-as autópályán kel be menni Pestre.
Sziasztok,
Kawasaki Ninja 250R gyári 0km-es IRC ROAD WINNER gumik első 110/70 R17, hátsó 130/70 R17 szalonból eladók.
Ár:30 ezer Ft/szett
személyes átvétel: Budapest
A hirdetés Május 6-ig, Péntekig érvényes!
Szia köszi a választ a haveromnak oda adtam a számod és ha komolyan kell neki majd fel hív, de mivel ö is egri így nem biztos hogy fel megy majd ezért Pestre. Amúgy milyen színű lesz a mocid és 2009-es vagy 2010-es évjáratú?
Sziasztok,
Kawasaki Ninja 250R gyári 0km-es IRC ROAD WINNER gumik első 110/70 R17, hátsó 130/70 R17 szalonból eladók.
személyes átvétel: Budapest esetleg Nyíregyháza
Hello,
Budapesten lakom, igen én is kis ninja tulaj vagyok, pontosabban leszek. Jövő hét lesz meg a motor és egyből szeretném lecserélni a gumikat még kigördülés előtt, ezért hirdettem meg még most előtte.
Ha komolyan érdekel akkor amint megvan a motor, még a szalonban átveheted a gumikat, vizsont nekem is tudnom kell, mert akkor berendelem az új gumikat.
Szia és helyileg hol laksz hol lehet megvenni a gumákat a haverom GS500-asára kellene. És te is kis ninja tulaj vagy és egyből le cserélted a gumákat vagy honnan szerezted?
Szóval reggel 9-re vittem a mocit és du. 5-re készült el (tehát tényleg nem 1-2 órás dologról van szó) :D Azt mondták, hogy az egész elejét le kellett bontani a tankon át a hűtőig, hogy a szelephézagokat megmérjék és blokk állapotát megvizsgálják (biztos szépet küzdhettek vele). Minden folyadék cserélve lett, emellett olajszűrő, levegőszűrő is...gyertyát nem kellett cserélni mert még mindig hibátlan...tehát a mérleg pozitív oldala, hogy motorikusan hibátlan a gép (ennek örültem is nagyon) Viszont az üröm az örömben, hogy az első fékbetétem kb. 30%-os, bár azt mondták, hogy így is igencsak okosan gazdálkodtam vele, mert a gyártó kb. 10000 km élettartamot ígér, az enyémben ehhez képest majd 25000 km van, szóval az rövid időn belül csere :) A másik elszomorító dolog, hogy a lánc is eléggé viseltes, bár megtakarították, de ezt is rövid időn belül cserélnem kell!
A piszkos anyagiakról annyit, hogy meglehetősen korrekt árakkal szembesültem és emellett persze a hozzáállásukról sem lehet egy rossz szavam sem. Szóval összegezve nagyon meg vagyok velük elégedve és én is csak ajánlani tudom nektek!
Postai utánvételt nem merek bevállalni, viszont ha átutalod a pénzt akkor fel tudom adni.
Amúgy hol vagy helyileg? Nyíregyházára vagy Debrecenbe még le tudom vinni.
A láncszett(első-hátsó fogaskerék + lác) érdekelne.
(gondolom 1értelműen ezek is csak 100km futottak)
Postai utánvéttel megoldhatnánk a dolgot - ha neked
úgy jó.
Engem érdekelne!
Postai utánvéttel feladhatnád őket!
Ha neked úgy jó akkor írj vissza és megírom a címet!
Kösz!
Kawasaki Ninja 250R gyári 0km-es IRC ROAD WINNER gumik első 110/70 R17, hátsó 130/70 R17 újonnan eladók.
A gumikat 0km-esen a szervízben vették le.
Ár:25 ezer Ft/szett
személyes átvétel: Budapest(Debrecen esetleg Nyíregyháza)
25ezer forintra levittem az árat, annyiért már tényleg ajándék.
személyes átvétel: Budapest
A hirdetés Május 6-ig, Péntekig érvényes!
Ha kell neki kérlek szóljon Péntekig. Ha péntekig nem találok vevőt akkor megtartom és nem veszek másik gumit.
személyes átvétel: Budapest esetleg Nyíregyháza
Budapesten lakom, igen én is kis ninja tulaj vagyok, pontosabban leszek. Jövő hét lesz meg a motor és egyből szeretném lecserélni a gumikat még kigördülés előtt, ezért hirdettem meg még most előtte.
Ha komolyan érdekel akkor amint megvan a motor, még a szalonban átveheted a gumikat, vizsont nekem is tudnom kell, mert akkor berendelem az új gumikat.
Igen én lennék az infóparkos.
Üdv
Tomi