Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szentgotthárd
Mociscsaj merre lax vas megyébe?
Valaki jöjjön, mert körbe szeretném vizsgálni a kisninját!Jó buliiiiiiiiiii!Mindenkinek ott a helye
Zalaegerszeg- Motorostali: június 5-6-7
Igen. Mindig is csábitottak a supermotok és szeretném mostmár azt is kipróbálni milyen. Ha nem adja majd akkor meg eladom és zx6-om lesz továbbra is, csak az már 99-es évjáratú. Ezek a terveim előreláthatólag.
honnan vetted hogy a zxr 400-nak szar a súlyeloszlása?
egy kézzel tologatom meg döntöm le állóhelybe aztán egy cingár 62kilos gyerek vok!
az a motor olyan kezes hogy mesél!
Az egy nőnek is ideális választás!
ott van a fasza 600as mocid, és másra vágysz?
Ja.........egy pöpec drz-re
Valld be hogy arra vágysz te is Szkráccs:D Egy pöpec kis 400asra:P
Pont azért tanácsoltam a zxr400-at mert az könnyű, ideális nőknek. Vagy az ilyen vézna gyenge kölköknek mint én.
Szerintem itt az elején azt kellene tisztázni hogy milyen stílusú. motorozásra kellene a gép.
Én a zxr400-at nem ajánlanám mert elég nehéz(a súlyelosztása miatt) lenne egy nőnek főleg cbr125 után.
Az itteni csajok még a kisninjat is alig tudják megtartani .
/ De reméllem már gyúrtok lábra csajok! /
Szerintem pedig nem éri meg, mert hamar "kevésnek" éreznéd, aztán ha elszeretnéd adni, sokat buknál rajta. Vegyél zxr 400-at, nem muszály 6 kilósat venni.
az a baj, h én nem állnám meg tuti húznám neki
Hi all!
Szerintem is érdemes a kisninjára váltani
Én a múlkori tesztnapon kiváncsiságból kipróbáltam eggyet,hát pozitív volt a tapasztalat,főleg,hogy bódis dob volt rajta remekül muzsikált
Szerintem csajos motor
Hy!
Szerintem egy 125ccm után optimális a kisninja!
(nem kell egyből 600ccm-re ülni mert annak ált. nem szokott jó vége lenni.....---de ez csak az én személyes véleményem)
( na persze lehet 600ccm-el is lightosan menni....
ha megtudod állni hogy finoman húzd a gázt neki.... )
Jaja ez tiszta sor.
bocs hogy belevau, de más más piacokon máshogy is hívhatnak különböző motorokat, még ha jelen esetben nem is ez áll fenn :)
Szerintetek cbr 125-ről érdemes kisninjára váltani, vagy érdemesebb inkább nagyobbra?mert a ninja tetszik meg végülis dupla olyan erős, mint a picikém!
Köszi, de már ez is elég nekem amit leirtál. Nem szükséges annyira hajszálpontos infó.
őőő... nem akarok baromságot mondani, majd kiderítem neked pontosan, de vagy 14-nél v 14,5-nél tilt. 6.ba 12,5-ig pörög.
Látom bevetted az ügyi tabletát...Már csak azért,mert ez bizony sosem volt ZZR
Na,szép estét és jó képnézegetést!
Egyébként bocsi mindenkitől, hogy csak igy bepofátlankodtam meg okoskodok jobbra-balra.
Ég és föld a két motor. Bizony nagyon rosz az összehasonlitó képességed. Vagy csak a szemed. pl nézd csak az oldalidomot, a zzr oldalidomja sokkal többet takar mint a gpx-é. Persze akad még pár eltérés, de ez nagyon szembetűnő.
Igen,akkor ez vajon szerinted mi?

http://www.hasznaltauto.hu/kepek2.auto?hirkod=297
9330&foto=24&partnerkod=838151&fid=2

Már csak azért mert a két gép megegyezik és ez bizony ZZR;)