jómulktor nem írtam jól. 10 000en 140-145t megy. Nem tudom miért emlékeztem 130-ra. Szóval szerintem kényelemsen lehett vele túrázgatni, akár nagyobb gépekkel is.
Na tényleg. Akkor van kedvetek 13-án egy kisebb nagyobb gurulásra? MotoCat azt mondta neki az az időpont jó. Már csak ki kéne találni, hol tali.
Én folyamatossan két személlyel közlekedem (6 ezer km-ből kb 5 ezret), hegynek völgynek fel s alá, mentünk már 400 km-es túrát is és semmilyen próbléma nem volt a géppel (60 kg-os utas).
Nyilván jobban megy egyedül de egyáltalán nem vészes 2 személyel. M9-en kipróbálva 2 személyel is 165 volt nemrégiben a vége, 120-140 között kényelmes utazót tud, legalábbis én így szoktam használni.
2szer vittem utast - az 1ik talán még 50kg is volt -azt nem lehetett észreven-minimális volt a különbség.-szinte semmi!
A második utasom kb 80kg volt --nála már észrevehető volt hogy kéri az erőt a gép de közel sem mondanám hogy vészes volt.(2.-3.-ban kicsit jobban megkellett huzatni a gépet és mikor már megvolt a lendülete a többi sebességet lazán vette és szépen ment emelkedőnek is)
(na persze elég sok minden függ a rider meg az utas tömegétől)
Szevasztok
Ment már valaki közületek másodmagával a motoron?(valószínűleg igen:) Az esetleg leírhatná, hogy mennyire akart meghalni a gép, illetve mennyire nem!kösszöntem
Szia!Huh.Hát előszőr is vastagabb,hosszabb picit mint a cbr meg nehezebb is.A gyári érték 15paci és 12,5NM.Elég könnyen kezelhető gép,abszolult felhasználó barát,és eléggé hülyebiztosnak tűnik.magasnak elég magas,én 182cm vagyok és így pont jó:)
Hahó! Hú Z3 szépen megkérlek megnyilvánulnál nekem egy kicsit a bébi R-ről? Nem ismerek senkit akinek ilyenje van, és a kiálításon taálkoztam csak vele! Szóval nem túl magas? Van rá sportdob? Sok különbség van a bébi bléd meg ez között? Hány paci? Hány NM? Köszi És az órához csak annyit, hogy nektek legalább mutattja hogy mennyi, az enyém csak 180ig van skálázva aztán ha 5dikbe kiforgatom akkor is leakad..... Amúgy lehet bután ahngzik de GPS-sel hogy lehet lemérni?
egyszer mentem egy karikát egy cbr125 mellett,gyorsultunk végig...a srác kb olyan tömegű lehetett mint én:)szal megyünk,110nél egyszer csak elveszi a gázt a srác és rááll 110re én meg el mellette...megálltunk kérdezem mért csak 110ig húzta neki.Ez volt a válasza rá:110?nekem 120fölött mutatott az óra.
Szerintem nem csúnya motor, nekem tetszik, de ettől függetlenül a 2008ast veszem:)!