Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háát nem is tudom... szerinted hogy nézne ki a kawazöld mocidon egy fekete jobb oldali idom? Picit hajazna a special editionre talán, csak ócsobból meglenne

Amúgy az indexet meggyógyítottam... nekiestem csavarhúzóval, ragasztószalaggal, késsel és teljesen hivatal lett , szóval csak a festést kéne korrigálni még rajta
Szuper, akkor csak meg kell dumálni a részleteket!

Taylor, sajnlom. Van egy ajánlatom: én adok neked bal oldali idomot, Te adsz nekem jobbat. Mit szólsz?
Megvolt a 6ezres szervíz!

Támogatom a közös gurulást!
de mikor? hol? és merre? legyen
Huh Taylor sajnálom! De még szerencse, hogy Neked nem lett komolyabb bajod!

wicca: én is benne vagyok a gurulásba. Addig is igyekszem még rakni majd a kilómétereket, hogy már ne bejáratós legyen
Tegnap éjszaka volt és azóta sem tudom min, de olyan szinten kiszállt alólam az eleje egy kanyarban, h az hihetetlen... Nem fékeztem, nem volt éles a kanyar, nem döntöttem be nagyon, nem adtam nagy gázt... csak egyszerűen repült. Valami lehetett az úton, de mivel picit durci voltam és éccaka volt, nem kezdtem olajfoltok után kutakodni. Mivel összesen 30al mentem, nekem semmi bajom nem lett, de a bal oldala most nem szép :(

Szóval nagyon félek, h mennyiért tudják helyrepofozni... ha vki tud ajánlani egy jóféle műhelyt, ahol foglalkoznak ilyesmivel Pest megyében, azt is szívesen venném. Vagy vmit az árkategóriáról csak úgy nagyvonalakban...

Egy támogatója meg van a gurulásnak :)
Szia.
Mi történt? Te borultál, v borították?

Az igazat megmondva, apum nagyon jó barátja autófényező, és ők csinálták meg a hegesztést, meg mindent, tulajdonképp szivességből. Nem tudom mennyi lett volna.

Nem mondtatok még semmit a kisninja-s gurulásra
wicca? Velem kb. ugyanez történt tegnap :( Irányjelző konyec, két idomról is lejött a festék. Mivel az enyém fekete gondolom a szín keverése nem lesz nagy probléma. Igazából csak érdeklődni szeretnék, ha nem gond, hogy mennyibe került, h megcsinálták az idomot (meg gondolom újrafényezték)?

Köszi
Engem két személlyel nem látni az biztos:) Ráadásul még mindig nincs senkinek sem limited edition, szóval én még könnyen felismerhető vagyok

Viszont képzeljétek, a lakótelepen van még egy Pici Ninja, de én még nem láttam a gazdájával... kíváncsi lennék pedig
A többieket nemtudom, de én biztosan néztem, és komolyan el gondolkodtam, ha újra kezdhetném a kis zixert lehet ilyen ruhát kapna..... Szóval szerintem SZÉP
estét!

Ma kivel találkoztam üllőnél az új 4esen ? új 250R, 2 személyel voltak és ferrari piros hátitáska
Köszi, de ahogy ismerem magam, amilyen suta vagyok, lazán átdőlnék a másik oldalra.
Ne adja Isten, de ha mégis sor kerülne rá, majd tesztelem.

Fiúk-lányok, egyszer össze kéne hozni egy(vagy több) (nem csak?)kisNinja-s gurulást, nem?
Ó, de kár:( sajnálom!
Szia kawaMotoCat!

Megnéztem a képeket de az nem én vagyok!
A két csaj van fent akik ottvoltak a kisninjaval, de én nem vgayok a képeken. azért kösz!
Szia! Azt mondják, az a legcélravezetőbb motor felállítási módszer, ha háttal állsz a fekvő vasnak, leguggolsz egyenes háttal, a hátsódat nekitámasztod a tanknak vagy valaminek, és a kormányt+ülést (vagy stabil pontot) fogva felállsz guggolásból egyenes háttal. Ezzel a módszerrel el lehet kerülni mindenféle vállrándulást, sérvet, kézsérülést,stb. Tehát ha eldől a vas, nem hirtelen felállítani, hanem szépen ésszel, és akkor nem lesz baj :)
további kellemes motorozást!
Eredetileg a komáromi flúgos futamra mentem volna szurkolni a Párocskámnak... mert tavaly ők nyerték, idén meg címet védenek...
még van néhány motoros aki fűz, hogy menjek... csak az élvezeti értéke így már nem ugyanakkora... meg fölöslegesen nem megyek el arra, járok még ott eleget, amikor még találkozunk is. Inkább akkor kerülök valami másik irányba
Miért? Mi az eredeti programod?
akkor úgy fogalmazok, hogy érdeklődés hiányában elmaradt...
az eredeti programod csak akkor ugrott, ha hagyod ugrani...
Jaja, én is úgy gondoltam, hogy akkor megeresztek egy érdeklődő telcsi hívást, hogy ez meg mi a szösz!

Semmi baj! Csak Neked elnézem Még az is lehet, hogy szombaton elmotorozok feléd... ha már az eredeti programom ugrott
Húhú....ez nagyon csúnyán hangzik! Ha mégegyszer csinálja akkor mindenképp szervíz, egy új motor még csak viccből sem csinálhat ilyet! Jaja, jó dolog a gyúrás, ha kifogy a benya a hátadra kapod azt indulás Motocat, Bocsi hogy nem írtam ma vissza msnen
Jah, én 1 éve kezdtem el gyúrni, mikor tudtam, hogy mocit fogok venni, azért örülök, hogy elkezdtem, mert sokat számít!

(VeeLee, ha jól láttam fent vagy kemma.hu-n a mociddal a felvonuláson)
Nos!
Az volt, hogy tegnap jöttünk hazafelé a rakparton dugóban. Aztán egyszercsak az lett, hogy nem tudtam a mocival semmit csinálni, a kilóméter órán a mutató 20-asnál kiakadt, és se gyorsulni nem tudtam, se semmi. Váltani alig alig... Nagy nehezen kikeveredtem a külső sávba, megálltam. Gondoltam akkor 1-esből szépen elindulok... hát semmi sem történt, próbáltam kiengedni a kuplungot, hátha csak nem vette be a sebességet, de nem... semmi... és ott álltam és a fordulatszám mérő az pörgicsélt, de ennyi... Végül leállítottam a mocit, újra indítottam, és akkor már elindult. Ez után szépen mentem, mentem, míg nem kanyarodtam volna a Váci útra, elindulok, megy megy, és kanyar közepén megint, mutató kiakad, kettesbe váltani nem tudtam, na mondom király, ha itt fogok állni a 6 sáv kellős közepén... de itt végül összeszedte magát és mentünk tovább... Fogalmam sincs mi volt ez, de nem mondhatnám, hogy jól esett...
Csajok! Gyúrjatok még egy kicsit lábra!
Egy régebbi 90-95ös évjáratú 250hez képest ez a gép egy pille könnyű gép még tele tankal is.

Amúgy nagyon jó a súlyelosztása, nem lehet érezni hogy 169kg.
/de ez csak az én személyes tapasztalatom, és vélemményem/

Veletek mi lett?