Nagyon szuper a moci!
578 km van benne eddig, hétvégére meglesz a 800 és jövő héten remélem vihetem 1000-esre, és utána már csak 600 km van a bejáratásból
Na mizu MotoCat? piciNinja? Hogy tetszik? Hogy állsz a bejáratással?
Lehet írtad, csak nem olvastam el figyelmesen, de Te Bódis kipuffot nem kaptál hozzá?
Ok, köszi szépen a válaszokat, akkor megpróbálok kihozni belőle amit lehet, a Borárosnál a DPR-nél láttam is egy jó kis Dainese dzsekit, ami nagyon bejött, akkor azzal szerintem bepróbálkozom.
Én most hoztam el a mai napon! Nehéz alkudni, mert most igaz hogy örülnek ha veszel, de nekik is meg kell élniük vmiből alapon nem igazán megy...
Nekem mondjuk szó nélkül gyártottak bukógombát, tekintve, hogy a Picikére még nincs eredeti! de mondtam, hogy én anélkül nem hozom el... ééééééés 5 év garanciát kaptam rá, így hát nekem ez megérte!
én bementem tavaly,mondtam hogy kéne egy r125 meg megveszem tőlük hozzá a kormányvédőt (7ezer) meg a gyári tankpadot (9,900) ha ajándékba adják hozzá a bukógombát (33ezer).Azt mondták oké.Ennyi volt.
Ilyenkor egy kicsit pofátlannak kell lenni!
Szerintem gyári cuccokat(kiegészítőket) nem adnak hozzá mivel kurva drága hozzá minden,de lehet hogy adnak hozzá esetleg egy sportkipufogót(Bódis-azt már ajánlották nekem is miután megvettem a mocit) vagy valamit....
Én a helyedbe bemennék és azt mondanám hogy viszem a mocit ha adtok mellé egy sisakot(persze nem 5ezerforintossat hanem valami jobbra gondolok . olyan 30ezer körül már elég jókat lehet kapni szerintem. pl:HJC, LAZER stb....)
Vagy egy kabátot! Akár kawasakis kabátot amit tavaly adtak a moci mellé vagy valamit.....
Ha így mész be hogy adjatok valamit mellé és viszem a gépet, akkor szerintem adni fognak valamit ! CSak találd ki te hogy mit adjanak ne ők mondják meg mert akkor rádsóznak valami kacatot!
Válassz valami cuccot a boltból szerintem!
Nekem elengedték az átírás felét Győrben! (32 vagy 33ezeret valahogy így volt az átírás fele)
cigánykodjá ilyesmiket hogy bukmógomba, nemtom ehhez a kicsihez van-e kipuff, vagy valami tartók, táskák, ami hazsnos. mondjuk a gomba a legelső amit bezsidulnék.
Kezdő motoros vagyok, A korl. jogsival. Hosszas tépelődések után a kicsi Ninja mellett döntöttem.
A vásárlás nagyon aktuális a nagyon közeli jövőben. Valaki olyannak a segítségét kérném, aki vett mostanában új Kawasaki motort márkakereskedésből. Olyasmire lennék kíváncsi, hogy lehet-e még dolgokat belealkudni a motor árába és akinek sikerült ilyesmi, melyik márkakereskedésben hozta össze :) Nem kevés az a 1,5 milla, úgyhogy remélem beleférhet még ez-az.
De csak fekete :)
És nem 1.2M hanem 1.245M, és ha azt is hozzáveszed, hogy adok 40eFt-os vasarlasi utalvanyt mellé, akkor maris egy szazassal olcsobb vagyok. Nyilván az új ez meg majd egy éves...
Nagyon szuper a moci!
578 km van benne eddig, hétvégére meglesz a 800 és jövő héten remélem vihetem 1000-esre, és utána már csak 600 km van a bejáratásból
Nem kaptam hozzá, de nem is akartam Bódist.