Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia wicca!

Nagyon szuper a moci!
578 km van benne eddig, hétvégére meglesz a 800 és jövő héten remélem vihetem 1000-esre, és utána már csak 600 km van a bejáratásból

Nem kaptam hozzá, de nem is akartam Bódist.
Sziasztok!

Na mizu MotoCat? piciNinja? Hogy tetszik? Hogy állsz a bejáratással?
Lehet írtad, csak nem olvastam el figyelmesen, de Te Bódis kipuffot nem kaptál hozzá?
No aztán majd írj, hogy mit mondtak. Kíváncsi vagyok!
Ok, köszi szépen a válaszokat, akkor megpróbálok kihozni belőle amit lehet, a Borárosnál a DPR-nél láttam is egy jó kis Dainese dzsekit, ami nagyon bejött, akkor azzal szerintem bepróbálkozom.
Gratula hozzá:)Én is gombával hoztam el,jó döntés volt:)
még 1szer gratula a géphez!
aztán hajráááá!
Hajhó! Jó döntés!

Én most hoztam el a mai napon! Nehéz alkudni, mert most igaz hogy örülnek ha veszel, de nekik is meg kell élniük vmiből alapon nem igazán megy...
Nekem mondjuk szó nélkül gyártottak bukógombát, tekintve, hogy a Picikére még nincs eredeti! de mondtam, hogy én anélkül nem hozom el... ééééééés 5 év garanciát kaptam rá, így hát nekem ez megérte!

Szentesen a Brezo Motornál vettem!
amúgy fullfull kikészítek bármiféle eladót a puszta udvarias érdeklődésemmel.
jaj tépem majd az arcom, hogy jáááj, há nem marad enn ia gyereknek, és így lóbállak téged a hónom alatt, hogy nézzék há má alig ééél, jáájájájááájjj
legközelebb veled megyek motort venni.Meglátnak szónélkül megdobnak egy bukóval hogy ne keljen a fejedet nézniük
syasztok volna nekem is egy ilyen kis szörnyeteg elado ha valakit érdekel mert sajna idö hiányba szenvedek és nem akarom hogy csak ott álljon,joci
látod szabókám? Z3 sem oylan hülye. Légy kreatív. Szívd a vérüket, mondd hogy máshol eztazt ajánlottak.
én is azt akku'dtam ki hozzá
én bementem tavaly,mondtam hogy kéne egy r125 meg megveszem tőlük hozzá a kormányvédőt (7ezer) meg a gyári tankpadot (9,900) ha ajándékba adják hozzá a bukógombát (33ezer).Azt mondták oké.Ennyi volt.
Hy Taylor89!

Ilyenkor egy kicsit pofátlannak kell lenni!
Szerintem gyári cuccokat(kiegészítőket) nem adnak hozzá mivel kurva drága hozzá minden,de lehet hogy adnak hozzá esetleg egy sportkipufogót(Bódis-azt már ajánlották nekem is miután megvettem a mocit) vagy valamit....
Én a helyedbe bemennék és azt mondanám hogy viszem a mocit ha adtok mellé egy sisakot(persze nem 5ezerforintossat hanem valami jobbra gondolok . olyan 30ezer körül már elég jókat lehet kapni szerintem. pl:HJC, LAZER stb....)
Vagy egy kabátot! Akár kawasakis kabátot amit tavaly adtak a moci mellé vagy valamit.....
Ha így mész be hogy adjatok valamit mellé és viszem a gépet, akkor szerintem adni fognak valamit ! CSak találd ki te hogy mit adjanak ne ők mondják meg mert akkor rádsóznak valami kacatot!
Válassz valami cuccot a boltból szerintem!
Nekem elengedték az átírás felét Győrben! (32 vagy 33ezeret valahogy így volt az átírás fele)
cigánykodjá ilyesmiket hogy bukmógomba, nemtom ehhez a kicsihez van-e kipuff, vagy valami tartók, táskák, ami hazsnos. mondjuk a gomba a legelső amit bezsidulnék.
Sziasztok!

Kezdő motoros vagyok, A korl. jogsival. Hosszas tépelődések után a kicsi Ninja mellett döntöttem.

A vásárlás nagyon aktuális a nagyon közeli jövőben. Valaki olyannak a segítségét kérném, aki vett mostanában új Kawasaki motort márkakereskedésből. Olyasmire lennék kíváncsi, hogy lehet-e még dolgokat belealkudni a motor árába és akinek sikerült ilyesmi, melyik márkakereskedésben hozta össze :) Nem kevés az a 1,5 milla, úgyhogy remélem beleférhet még ez-az.

Előre is köszi!
A ceglediektol megkerdezted, hogy a forgalomba-helyezes meg a regado benne van-e?
Nem vagyok egy sértődős fajta, de sztem ne itt alkudozzunk.
dobj egy mailt a p.barkoczy@gmail.hu -ra vagy irj a gtalkra és válaszolok.
Szóval:
Ha 1-ért szóba kerülhet, akkor megnézem.
Nem megsérteni akarlak.
De csak fekete :)
És nem 1.2M hanem 1.245M, és ha azt is hozzáveszed, hogy adok 40eFt-os vasarlasi utalvanyt mellé, akkor maris egy szazassal olcsobb vagyok. Nyilván az új ez meg majd egy éves...
Szent igaz.
De pl. cegléden 1,2-ért van 2008-as zsírúj:)
üdv
Hali,
A Kawa honlapon egy új gép hivatalos ára regadóval: 1.495.000 HUF
http://letoltes.kawasaki.hu/ar...

A mai napon 3689km-en áll a számláló, de ez a szám a kinti hőmérséklet emelkedésével drasztikusan nőni fog
Mennyi is a km benne?
Ejj pedig azt hittem...