Ha van zsetonod rá én helyedben tuti kicserélném.
Anno én a Fisiét láttam az egy igen szépen sikerült darab volt
Egy átlag ember észre se veszi rajta, hogy nem gyári.
Persze anyagilag tuti nem éri meg lecserélni, de a motorozás amúgy is az érzelmekről szól
Csak a hangja miatt nem cseréltem volna le az biztos.Főleg ha a tied már rozsdamentesből van.Az enyém 04-es és még fekete a cucc.Én a csicsergés miatt dobtam le.A Handó dobbal biztos nem jársz rosszul.Ezzel szebb a hangja de még nem durva.Főleg ha nem szeded ki a killert belőle.Egyszer beindítottam nélküle de nekem killerrel tetszik jobban.
Megint a sport dobbal zaklatnálak Titeket egy kicsit ha megengeditek!
Van egy 2005-ös er-5öm........hibátlan kipufogóval nem csörög nem zörög és ráadásul szép is.......mint az új! De én nagyon szeretnék egy kicsit jobb hangot a motorhoz....mert szerintem elég vicces hangot raktak ehhez a géphez persze tudom ízlések és pofonok! Szerintetek mit tegyek? Csak a hang miatt cseréljem le Ti mit tennétek? Nem kár érte? Milyen a Hando dob.....változik annyit a hangja, h megérje cserélnem? Nem kell félnem tőle, h problémám lesz vele?
Mennyiért lehet megvásárolni és honnan?
Szakaszosan meg van nyúlva. Kicsit forgatok a keréken, akkor laza, utána meg feszes. A lánckerekek még jó állapotban vannak. Az előző tulaj nem igazán ápolta a láncot, csont száraz volt, amikor elhoztam...
Ha csak hó vagy familiárisan pigmentált kantaművész gyereke nem hullik az égből én megyek. Nekem a sátorozás sem okoz gondot, viszont Livi időjárástól teszi függővé, hogy jön-e. Fázós a lelkem. Korlátozott mértékben a kőházas szálásra lehetőség van?
Nem tökéletes, de evvan :) Egyébként nem is akar ebből megélni. Hobbikattogtató. Én meg amatőr modell. Szóval ezt sikerült (meg még 300 képet) összehozni :D
Anno én a Fisiét láttam az egy igen szépen sikerült darab volt
Egy átlag ember észre se veszi rajta, hogy nem gyári.
Persze anyagilag tuti nem éri meg lecserélni, de a motorozás amúgy is az érzelmekről szól
Megint a sport dobbal zaklatnálak Titeket egy kicsit ha megengeditek!
Van egy 2005-ös er-5öm........hibátlan kipufogóval nem csörög nem zörög és ráadásul szép is.......mint az új! De én nagyon szeretnék egy kicsit jobb hangot a motorhoz....mert szerintem elég vicces hangot raktak ehhez a géphez persze tudom ízlések és pofonok! Szerintetek mit tegyek? Csak a hang miatt cseréljem le Ti mit tennétek? Nem kár érte? Milyen a Hando dob.....változik annyit a hangja, h megérje cserélnem? Nem kell félnem tőle, h problémám lesz vele?
Mennyiért lehet megvásárolni és honnan?
Köszönettel Szabolcs
...és még a moci is elmegy. :D
Nektek nagyon nagyon jó szórakozást kívánok! :)
Igyatok helyettem is ;)
Ez még beleférhet, de addig úgyis változik még.
Ha rossz idő ellenére is összejövünk én autóval is elmegyek.
Én is, Fisi és Era is gondolom, Zarándok és Zongorista is, az már 6 fő.
Mire mindenkihez eljut a hír, addigra el is telik ez a két hét.
Ami a lényeg: átjön a fotón, hogy szereted a gépet.