Mondjuk nekem kagylós gumival sem volt ilyen tapasztalataom. Annyi volt hogy akkor érezhetően idegesebb volt az eleje, meg ha felgyorsítottál 100- ra onnan elengedted a kormányt mindkét kézzel, és lassult le a motor akkor 70- nél rázott rajta egy jót, de annyira nem veszélyeset. MEg 160- nál "dobolt" az eleje- érezhetően, mitha ütött volna. De az új guma megoldotta a problémát.
Parabellum!
Nem lenne érdemes megrendelni rögvst azokat az új Michelineket?
Ahogy észre vettem az Er eleje kicsit könnyű- a rugózás, csillapítás meg kemény. Ezáltal 3- 4 év alatt kagylósra kopik az eleje ( a mostani Hejdejó érdekes nem hozza ezt a tapasztalatot még- igaz csak 3 éves).
Ha ez megvan onnantól már könnyebben rázza az orrát. Amit érdemes megpróbálni- szedd ki a kereket és centíroztasd újra.
Sagemnek voltak ilyen szita problémái- igaz ő földhöz baszta magát a motorral, nem annyira kis sebességgel, és utána bármit csinált nem jött már jól helyre a gép...
Megint úgy rázza a kormányt mint a vadszamár.Már egy kézzel is gáz vezetni.Pedig még messze van a kopásjelző a keréken.Másnak is van ilyen gondja vagy csak nekem.Gumikopás nem okozhatna ilyet.Akkor meg mi a rák van?
Iwiwem volt de nem igazán szerettem, most meg valami Twoo-ra akarnak meghívni olyan emberek akiket nem is ismerek, naponta kapom az emailt sőt még emlékeztetőket is
A gyerkőceim fent vannak a facebookon, ők majd eligazítanak aztán lehet csinálok egy profilt én is
No, megvan a tárcsa, betét. Akkor hétvégén elgurulhatok, hogy megcsináljuk? Vagy mikor jó neked?
Remélem addig megjön a motoros gps tartóm is:)
Apropó, van valami olyasfajta szerkezet amiről aksiról tudnám tölteni a telefonomat? Használ valaki ilyesmit?
Parabellum!
Nem lenne érdemes megrendelni rögvst azokat az új Michelineket?