Oksi ,én is azzal altattam magam hogy a gatyaban levô bélés meg a dupla nadrá miatt nem jött rám de a mérleg nem hazudik fenébe Mostantól motorozás címén tolni fogom a motort, persze szigorúan 80-nak, így majd lemegy a sok felesleg!
Én még nem indítottam be, de megrendeltem az új levegőszűrőmet (ebben a gépben mosható van), meg a levegőszűrő olajat ( Castrol Foam Air Filter Spray 400ml ), illetve lezsíroztam, hogy új bukósisakot számlára...tudod, amiről beszéltem. Olyan matt fekete MTR is van 22 ezerért, ami tavaly kicsinek bizonyult.
Jó ez a mai szombati napom (nekem most van az. .. ),be a is inditottam a vasat meg énekeltettem a Handot is DB killer nélkül ,elég brutal hangja van így !
50 km szarrá fagytam de jó volt! Azt hiszem fogyóznom kell, nem jön rám a ruha picsába!
De ha csak a motiváción múlik! - utánad engedhetem Nérót, hogy megkergessen!
De van egy egyszerűbb megoldás is, kiengedek a nadrágodból és probléma megoldva!
biztos a ruha ment össze
örülök, hogy jó volt a motorozás
Vazee!
er-5, 2006-os
Én még nem indítottam be, de megrendeltem az új levegőszűrőmet (ebben a gépben mosható van), meg a levegőszűrő olajat ( Castrol Foam Air Filter Spray 400ml ), illetve lezsíroztam, hogy új bukósisakot számlára...tudod, amiről beszéltem. Olyan matt fekete MTR is van 22 ezerért, ami tavaly kicsinek bizonyult.
Jó ez a mai szombati napom (nekem most van az. .. ),be a is inditottam a vasat meg énekeltettem a Handot is DB killer nélkül ,elég brutal hangja van így !
50 km szarrá fagytam de jó volt! Azt hiszem fogyóznom kell, nem jön rám a ruha picsába!
puszil a Zarándok család
Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám:)
Remélem mindenki jól van, egészséges és már várja a szezont !
Isten éltessen Bokkon!