Szerintem is hagyd a diagnosztikát, azt sokkal komolyabb gépekre találták ki, ezekhez nem kell űrtechnika, meg lehet oldani nélküle is precízen. A lamdás dologban igaza van Ricsinek, hogy tényleg nem tudják terhelésen nézni.
Nem nézted esetleg neten, hogy másnak mennyire kellett átvarázsolni a dolgokat? Lehet, hogy már valaki leírta valahol, hogy nyitott dob, nyitott szűrő esetén x helyett y méretűre cseréld a fúvókát, és kész.
Ha viszont beállíttatod valakivel, akkor már tényleg érdemes a K&N szűrővel beállítani, had szaladjon. Fogyasztás nem változhat nagyon, mert attól hogy nagyobb a max teljesítménye, attól még nem kell többet dolgoznia.
Tudom borzasztóak.
Még jó h nem vagytok összeházasodva
Minek veszekedni ha verekedni is lehet?
Na jó legalább miattam tehetnétek kivételt mert számomra aranyos emberek vagytok és sokat jelentetek nekem mindketten.
Nem szeretném ha ez miatt felborulna a TKB.
Nem marad el a lagzi
Tudod mint az előző...
Csak gondoltam szólok hogy mindenki megnyugodjon nem marad el a hétvégi tali mert a hősszerelmes és párja kibékültek...
Nem nézted esetleg neten, hogy másnak mennyire kellett átvarázsolni a dolgokat? Lehet, hogy már valaki leírta valahol, hogy nyitott dob, nyitott szűrő esetén x helyett y méretűre cseréld a fúvókát, és kész.
Ha viszont beállíttatod valakivel, akkor már tényleg érdemes a K&N szűrővel beállítani, had szaladjon. Fogyasztás nem változhat nagyon, mert attól hogy nagyobb a max teljesítménye, attól még nem kell többet dolgoznia.
Max a hétvégi tali :(
Még jó h nem vagytok összeházasodva
Minek veszekedni ha verekedni is lehet?
Na jó legalább miattam tehetnétek kivételt mert számomra aranyos emberek vagytok és sokat jelentetek nekem mindketten.
Nem szeretném ha ez miatt felborulna a TKB.
Tudod milyenek vagyunk.