Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi, kis ötszá jól van, szépen fejlődik, már tud sávot váltani a motorommal...
Jajj Te szegény,akkor most remélem megnyugodtál
Nem marad el a lagzi
Most már készítheted a táncos cipőidet!
Na végre! 2 napja nem alszom,már azt hittem elmarad a mennyegző(majd) aztán akkor hogyan mennék lagziba?
Ez csak egy közérdekű közlemény volt
Tudod mint az előző...
Már megint pletykálkodsz asszony!
Nah meg halt a fórum
Csak gondoltam szólok hogy mindenki megnyugodjon nem marad el a hétvégi tali mert a hősszerelmes és párja kibékültek...
Hát már az alapverzió is elég rémisztő- ne is ragozd tovább!
Jajj neeeee! Rémálmom lesz! Egy BŐRTANGÁBAN kísértő papucsos, ez még viccnek is rossz!
Szerintem is hagyd a diagnosztikát, azt sokkal komolyabb gépekre találták ki, ezekhez nem kell űrtechnika, meg lehet oldani nélküle is precízen. A lamdás dologban igaza van Ricsinek, hogy tényleg nem tudják terhelésen nézni.
Nem nézted esetleg neten, hogy másnak mennyire kellett átvarázsolni a dolgokat? Lehet, hogy már valaki leírta valahol, hogy nyitott dob, nyitott szűrő esetén x helyett y méretűre cseréld a fúvókát, és kész.
Ha viszont beállíttatod valakivel, akkor már tényleg érdemes a K&N szűrővel beállítani, had szaladjon. Fogyasztás nem változhat nagyon, mert attól hogy nagyobb a max teljesítménye, attól még nem kell többet dolgoznia.
igen,még most is..
Most is fasírtban vagytok?
Ugyan ez miatt nem fog.
Max a hétvégi tali :(
Én még az igazi motorokkal elő sem hozakodtam!
Na jó ha legközelebb ott alszok nálad akkor egész álmodban kísérteni foglak! BŐRTANGÁBAN
Én a robogómra azaz a romettemre gondoltam, adatlapom első majdnem perfect képe.
Nem olyan nagy szám. De talán a kíváncsiság hamarabb gyógyítja majd a lábad...
Tudom borzasztóak.
Még jó h nem vagytok összeházasodva
Minek veszekedni ha verekedni is lehet?
Na jó legalább miattam tehetnétek kivételt mert számomra aranyos emberek vagytok és sokat jelentetek nekem mindketten.
Nem szeretném ha ez miatt felborulna a TKB.
Ezt tanúsítom.
Színvak még nem vagyok, csak az egyik kék! Ráadásul gyönyörű szép kék.
Most már oly kíváncsi vagyok, h nyugodtan leírhatnád nekem a galamboszoli75@gmail.com-ra, h mit is álmodtál
Ha ezt egyszer elássuk majd veszekszünk máson.
Tudod milyenek vagyunk.
Nem rossz !