Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Skacok nézzétek meg Cube75 adatlapjának a képeit, van egy nagyon állat.
Hát úgy mondva még tesztelem, de a torok gumedlival volt a gond, el volt repedezve, az lett kicserélve meg egy kis karbi állítgatás. Ahogy írtam az a baj, hogy hűvös van, lenne egy fasza meleg nap, átugornék Solymárra egy próba körre na ott kiderülne hogy már jó vagy sem.
Akkor jövő Pünkösdkor is elhozhatnád!
Végül mi volt a baj?
A blokk, (legalább is) külsőre ugyanaz. holnap lövök egy képet róla.
Köszönöm most úgy néz ki hogy működik, bár mostmár hűvös az idő, de remélem a holnapi nap folyamán kipróbálhatom élesbe. Ha gond adódna rádírok. ;)
Megtaláltam és végre téged is! :D
Úgy találtam (5-éve)
akkor te nem is voltál ott?
Ja, Fisi amúgy is fenyegetőzött T.kécskén, hogy utoljára vitt a háta mögött!
Ezt csak a jelenlévők tudják! De azt elárulom, hogy nem én vagyok!
Ki ült Gadus mögött, Era?
Ill Lütyöék vannak 2:03nál Ti 2:04- nél kb...
http://www.facebook.com/photo....

Gadus 2:03- nál- én 2:08- nál vagyunk!
Ja-ja.Meg egy pici manó lögyböli bele a benzint
Van ebben elektronika is?Aszittem pici japók gyújtogatnak a hengerfej alatt.
Szerintem tuti nem ugyanaz az elektronikus rész- bár...
Ha az segít, és megegyezik az ER-5-ével, akkor tudok adni próbára egy gyújtáselektronikát, és ha jó, akkor megegyezünk.
Youtube-on láttam egy videót, ahol hasonló dolgot művelt egy ER-5, és az elektronikát javították.
Sajnos nem... Volt ott egy kis diszkrimináció
Látom megtaláltad a fórumot
És nyertél?
Most nippont.Valami francia cucc(nem vagyok oda a csiga zabálósoktól)de mióta ez van benne lefelé eltalálom az üreset.A váltó az továbbra is vagy csattan vagy nem De szerintem ez már Kawa betegség,főleg mióta találkoztam a nagy kawa tudóssal(Fisi tudod a szelidi talin a nagyon részeg kawás sráccal)aki megmondta hogy a gpz uni trak-ban is az a jó hogy a váltásoknál BANG-BANG-BANG
ilyet nem árulok :( de majd rákérdezek. hátha jobb árat kapok :)