tényleg csak házzal együtt cserélhető a tűszelep fészke. én vettem bele gyári tűszelepet, meg új benzincsapot azóta olyan mint az óramű.
az er5-s vezérmű lánc feszítője automatikus? vagy időnként kézzel kell utána állítani?
Szia, szerintem a tűszelep ülékek "O" gyűrűje is érdemes lenne ránézni, kikeményedhettek. A gyári tűszelepeken volt látható sérülés, vagy csak ki lettek cserélve, mint lehetséges hibás alkatrész?
Nem ER-5-öm van, de a tűszelepet elvileg ülékkel együtt illik cserélni. Az olcsó, utángyártott tűszelepek amúgy sem szoktak hosszú életűek lenni, a gyári szett meg általában rohadt drága...
Nincs valakinek valami ötlete hogy mi a pics@ért folyik egyszer az egyik aztán a másik karburátor? Tűszelepek 2 éve lettek cserélve. Kicsit kezd az agyamra menni. Gyári tűszeleppel megoldható a probléma? Szokott baja lenni a tűszelep üléknek? Esetlleg valakinek bontott ER5 karburátorok nem lapulnak a pincében/polcon/fiókban? Karburátor szinkron óta szívat megint. A másik problémám a feszültség szabályzó, honnan lehetne bele keríteni egy normálisat? Az is 2 évig bírta.
Én a City bike-nál rendeltem.Egy hét alatt itt volt .Posta nyet,Ha kell megkeresem mennyi volt.Engem nem ez érdekelt.Inkább az ,hogy azóta van rugózás hátul is.
Sziasztok, a mai nap végre le lettek cserélve a gyári hátsó rugóstagok, mivel teljesen bekeményedtek... A felújításra aránytalanul drága árakat mondtak látatlanban is, nekem pedig megfelelő szerszámozottság hiányában nem volt kedvem nekikezdeni, így az új YSS lett a befutó. Egyelőre menet közben nem próbáltam, de jónak tűnnek.
az er5-s vezérmű lánc feszítője automatikus? vagy időnként kézzel kell utána állítani?
Nincs valakinek valami ötlete hogy mi a pics@ért folyik egyszer az egyik aztán a másik karburátor? Tűszelepek 2 éve lettek cserélve. Kicsit kezd az agyamra menni. Gyári tűszeleppel megoldható a probléma? Szokott baja lenni a tűszelep üléknek? Esetlleg valakinek bontott ER5 karburátorok nem lapulnak a pincében/polcon/fiókban? Karburátor szinkron óta szívat megint. A másik problémám a feszültség szabályzó, honnan lehetne bele keríteni egy normálisat? Az is 2 évig bírta.
Bridgestone Battlax BT45 110/70 R17 1db 13990 HUF
Telefon/SMS 06303572549 email: lucifer0820@freemail.hu
1. Ha szeretném, hogy kicsit morgósabb legyen a motorom hangja, mely kipufogó márkát ajánlanátok?
2. Mekkora lehet az ER-5 max terhelhetősége?
fisi: 45e körülre jött ki postával együtt.
Tehát
Nem, nem tolja haza az illető akit bogyó emlitett ő volt az aki a váltóval kinlodott.
Vasemberke viszont nem tudom hogy áll a teli folyós blokkal?!