Előbb állítsd be a féket és utána a gombát, utána kéne néznem de nem egy nagy művelet amúgy!
Ja és ami fontos!
A fék hatásosságát nagyban befolyásolja hogy ha leszeded a fékpedált a tengelyről és kipucolod- rozsdátlanítod, és újra bezsírozod!
Léptékekkel jobban fog utána a hátsó fék- én először olyan satut nyomtam vele mikor megcsináltam hogy csak úgy visított a gumi hátul..
Még egyszer hangsúlyozom- a fékpedál tengelye, nehogy neki álljon itt valaki fékpofát fújkálni WD 40 - el mint anno az egyik nagy tudású akart..
Üdv. Vedd le a jobboldali hátsó lábtartót és less be mögé. A fékpedál állását tudod állítani, meg talán a féklámpakapcsolót is, bár erre nem vennék mérget. Nem lehet, hogy hátul nincs jól beállítva a féked? Ja és, ha állítasz a fékpedálon, akkor mindenképp a fékpálcán is utána kell állítani, de nem egy bonyolult művelet.
Valahol az altalanos iskola vegen tokoresztem,92 ben volt volt az erettsegi,meg a gyakorlati is.
Fogalmam sincs hogy vegeztem el kozepesre annyira nem tanultam.
Huhh,valamikor tobb mint 20 eve Mezogazdasagi gepszerelo szakkozepben ha nem aludtam oran megmaradtak nyomok erogep orarol,ez merult fel most meg a sok koki amit a Kuffelstein tanarur adott alvasert.
(te kerdezted hogy nez ki a fel kez)
Ja és ami fontos!
A fék hatásosságát nagyban befolyásolja hogy ha leszeded a fékpedált a tengelyről és kipucolod- rozsdátlanítod, és újra bezsírozod!
Léptékekkel jobban fog utána a hátsó fék- én először olyan satut nyomtam vele mikor megcsináltam hogy csak úgy visított a gumi hátul..
Még egyszer hangsúlyozom- a fékpedál tengelye, nehogy neki álljon itt valaki fékpofát fújkálni WD 40 - el mint anno az egyik nagy tudású akart..
Fogalmam sincs hogy vegeztem el kozepesre annyira nem tanultam.
Es jo evek voltak.
(te kerdezted hogy nez ki a fel kez)