Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen ott van.. a légszűrőházban van egy szivacs betét, csak én keveslem, vagyis nem tűnik olyan sokra valónak, holnap tudok képet feltenni róla, engem már csak az érdekelne hogy mitől zabál olyan sokat :'D
Ez a csap nem olyan. Sűrített levegővel ne fújasd a légszűrőt mert tönkre vágod vele a betétet, féktisztítóval szoktam pucolni, utána WD40-el befújni, de nekem a gyári légszűrőházban volt a szivacs szűrőbetét.
ilyen benzincsapom van. ez ugyan az? vagy ez is membrános vagy hogy van? :D simsonon még úgyahogy eligazodtam szerelésterén
a gyári légszűrőhoz kéne egy összekötő cső, a porszívó csövével fogok próbálkozni bár a légszűrő szivacs nagyon nem tetszik, kb 4x5 cm, és talán 1 1,5 cm vastag, ennek elégnek kell lennie? egyébként a fogyasztás jobban aggaszt, kompresszorral kiszoktam fujatni, de majd les benzines légszűrő mosás is. annak a szivacs darabnak elégnek kell lennie? vagy teni kéne még rá réteget?
itt a csap működése:

http://www.egumotors.hu/robogo...
ez a szűrő nagyon gebasz a visszafolyó benya kimossa a ráfújt olajat és ezáltal benyeli közben a felfogott port, nagyon felejtős...
ezt a membrános benyacsapot nem értettem, ennyire nem vagyok itthon a szerelős dolgokban :) ja ma amikor áttettem a középsőbe (ma még nem volt berugva) középső állásban másodikra indult, valami olyasmi elvileg hogy meglett fúrva a főfúvóka, egyébként azóta már a légszűrő is kilett fujatva, meg belefújtam a főfúvókába is, "kijáratásig" nem pörög ki, csak a 4. sebességtől, de utána már kezd kisebb fokozatokban is
A tű állítása csak az első 3madban számít, mit jelent a felfúrt? Nekem volt anno DR70es 17.5 dellortoval leo vincével 4-5 lityi között evett. Nézz rá a membrános benyacsapra is, lehet kezd átszakadni a membrán lehet ezért kap sokat.
a motort így vettem. akkor is egy rugásra indult csak hörgött gázadáskor, és a tulaj felfuratta a fúvókát meg légszűrőt cserélt benne, és így üresen jól lehet járatni (bár néha sőt mostanába picit darabos a hangja üresben való menőzéskor is) szóval ez valami felfurt cucc. ez lehet a baja? hebo sport kipufogós, ha kipörgetik a szemét akkor nagyon megy
" hidegen szivató nélkül egy rugásra indul"
Qrva sokat kap! Főfuvóka?!
hali, van egy 2 ütemű am6-os enduróm, felfuratott phbn12-es karbival sport kipuffogóval, hidegen szivató nélkül egy rugásra indul, kezdetben nem akar kipörögni csak jópár kör után, függetlenül hogy 2-3 percet pötyög-e elötte alapjáraton vagy nem. illetve eléggé sokat fogyaszt.. konkrétan nemtudom mennyit de 5 litert megevett(nemtudom mekkora távon) úgy hogy csak néztem hogy nagy távokat nem is motoroztam vele. mitől ehet sokat? és mi befolyásolja a zabálást? súbertűt a legalsó állásból középre vettem de különbséget nem éreztem, ugyanúgy darál kezdetben ugyanúgy jól indul,
Használtat vagy újat ?
Üdv mindenkinek! Az A2-nél a teljesítmény a lényeg,ami max 35 KW. Lehet 400 ccm-töl több is! Az a lényeg,hogy mi van a forgalmiban!
Tedd le A2-re minél előbb.400ccm-25kw.Egy időre jó ez is.
Aztán 2 év nem tudom és jöhet a nagy A.
Ott elég a 18 de kell a 2 év.
Ne!
Sziasztok! Nagymotoron gondolokozom, de nincs jogsim csak kocsira. 18vagyok miota az eszemet tudom motorozom. Szoval jol is motorozom de hiába... még ugye nem lehet lerakni a jogsit... mit gondoltok 24eves koromig jogsi nelkuli motorozas? Titeket milyen gyakrak igazoltatnak a kékek? Ha meglógok előlük jön a büntetes?
azon az elején tul estem
Sziasztok!valaki válaszolhatna a kérdésemre.köszönöm.
Szia!

Első neki futásra javasolnék egy alapos karburátor tisztítást, csodákat tud tenni.
sziasztok van 1 cagiva primám mitől van hogy csak üzemi hőmérsékleten van alapjáratom ? hidegen leál...alapjárati csavar tövig be van csavarva levegőt állítottam már de nem jött össze semmi
Helló!
http://www.sportmotor.hu/motor...
ezekről a láncokról tudnátok véleményt mondani
Akár a legolcsóbb is kibírná a hó beálltáig a heti egyszeri hétvégentei endúrózgatást?
Husqvarna CR 250 en használnám
Sziasztok!motor vásárlás elött állok,es tanácstalan vagyok a márkákat illetően.cross motort szeretnék 4-t,,és 450-est.ki mit javasolna,és miért?(ktm kizárva.az van a haveróknak,és rengeteg gond van velük).előre is köszi a segítséget.
Aki volt már a TT-n itthonról motorral adatlapomon van email, írja már le a körülbelüli költségeket az útnak. ( komp, szállás, benzin, kaja tudom ez változó az igények szerint de egy körülbelüli összeget)
Nem fogja kitakarni a tukrot?
nem értem, amit írsz

ha borul a motor, akkor mindenképpen törik a tükör(majdnem minden típúson ez a legszélesebb elem)

az a kérdés, hogy mennyibe kerül, illetve mi deformálódik még esésnél