Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kép a gumiról!
Sziasztok Husqvarna sm 125-öt szeretnék vásárolni (05) vélemény ? ! valakinek akinek volt mondjon már róla pár infót ..
Sziasztok!Tudna nekem segiteni valaki?TC 450 hez kellene hengerfej,henger,dugo,gyűrű.hajtókar,lánckerék!
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy egy 94-es Te610 blokkban honnan tudok új kipufogó szelepeket rendelni?
Sziasztok!

Eladó 120/70 R17-150/60 R17 Pirelli Dragon Supercorsa Sc2
(2009-es hibátlan,szinte új)

Érd.: 0620294tizenkettő80
hali. krosszmotorok.hu-s csávót hívd fel, ő biztos tud, de volt is neki egy időben egy 2008-as TE610 kerékszettje tip-top állapot(képen) 300euroért... ha eléred, meg olyan kedve van segít... vagy motormann.hu-n érdeklődj mert ők foglalkoznak ilyesmivel, hogy típushoz ők fűznek neked olyat ami kell. nem kevésért gondolom, de próbáld meg... az új szerintem, akit én kérdeztem egyszer képesmotoron van fent hogy bármihez csinálnak, az azt mondta h 150körül jön ki az ára náluk.. nekem ennyit nem ért..
Helló!

Nemzetközi oldalon megtalálod:
http://www.husqvarna-motorcycl...
..még egyszer utoljára !
Erre nem tudok mit mondani, én sajnálom pedig van másik idom szettem is
Sziasztok!
Egy 2006-os Husqvarna sm610-hez keresek cross szettet! nincsen eddig ilyen jellegű tapasztalatom, esetleg csinált már ilyen átalakítást valaki?! Milyen költségvonzata van kb?! Esetleg más típusú motorból származó kerekek is jók lehetnek bele?!
Mi lenne a legköltséghatékonyabb módja az átalakításnak?!

Köszi előre is a válaszokat...
Hali te 610 alacsony fordulaton gyenge a gyújtása sőt van mikor ki is hagy olyankor ezt a jelenséget mi okozhatja?
Köszi a gyors választ!:) És mik az intervallumok?
Üzemórás mind a kettő ennyi
Sziasztok!
Szeretnék pár infót a 450es és 510es husky-król. Ha jól tudom 510 üzemórás, ez igaz a 450esre is?
Érdekelnének a szerviz intervallumok: olajcsere, légszűrő, szelephézag, komolyabb beavatkozások.
Válaszaitokat előre is köszi, csó!
3 féle módon juthat hozzád egy alkatrész.
1. Eljössz érte, személyesen megtekinted és elviszed.
2. Postai utánvétellel megrendeled az alkatrészt. Ez 2000Ft
3. Előre utalás esetén postai levélben elküldöm az alkatrészt 500ft-ért.

Én elküldtem neked, sajnos már nemtudom mennyiért de tegyük fel 10.000Ft, elért hozzád az ugye 12.000Ft az utánvét miatt.
Visszaküldöd, 12.000Ft+2000Ft az már 14.000Ft és nekem került 4000Ft-ba az, hogy elküldtem neked az alkatrészt megtekintetted és visszaküldöd mivel nem jó neked, előfordul.

Tegyük fel átveszem a csomagot, kifizetem a 14.000Ft-ot. Kibontom és nem azt találom benne amit én küldtem neked, vagy roncsolva van. Tenni nem tudok semmit....
Ezt ha hiszed ha nem mindenfelé így van, amíg nem győződnek meg az eladók arról hogy a neked küldött alkatrészt kapták vissza hiánymentesen, sérületlenűl, addig a pénzedből nem fogsz látni semmit.

Tegyük fel azt a lehetőséget hogy te rendelsz egy TV-t valamelyik webshopból.
Megérkezik a TV de nem az amire te számítottál ezért mondod hogy visszaküldöd. Ha te visszaküldöd a TV-t utánvétben a cég nem fogja átvenni azért mert a tartalmáról és az állapotáról semmit sem tud amíg ki nem fizeti és ki nem bontja.

Vettél te már olyan használt alkatrészt aminek csak a dobozát láttad?

A posta árát hozzád és vissza neked kell állnod, sajnos ez alap. Te rendelted meg. Bemehettél volna személyesen is, de a házhoz szállítást kérted.

Erre csak azt tudom mondani mint telefonban. Visszaküldöd bárhogyan. Megérkeztével én megállapítom azt hogy azt kaptam vissza amit küldtem és nincs rajta sérülés stb stb... Ha nincs semmi probléma, akkor a megadott bankszámlára utalom a vételárat, ha nincs számlaszám akkor felvállalom a postai pénzküldés költségeit és elküldöm neked.

Motorbontóról beszélünk, itt előfordulnak olyan hibák amik elkerülhetetlenek. A lebontott motorok állapota teljessen világos, de az hogy minden alkatrésze eredeti-e, ez rejtéj :)
Nincs olyan bontó ahol mindennek tudják a cikkszámát, és azt hogy az milyen motorhoz jó. Csak azt hogy miről szedték le.
A mi raktárunk millió alkatrészt tart, ha itt cikkszámozni és kideríteni kellene mindennek az eredetét akkor nem lenne idő a vásárlókra.

Kistrojak
Nem, nem ebben egyeztünk meg.
Annyiban egyeztünk meg hogy visszaküldöm, semmi többről nem volt szó. Egyértelmű volt, hogy ugyan olyan módon küldöm, ahogyan meg is kaptam. Számomra logikusnak tűnik, és annak is tűnt. De hát neeem, hagy várjak még a saját pénzemre önhibámon kívül és még a postát is fizessem 3x....:DDD korrekt szerintemis :DDDD
Kedves vásárló.

Miben egyeztünk meg? Visszaküldöd és visszautalom a vételárat?
Te megtetted azt hogy utánvétben visszaküldted.
Nem vártam utánvételes csomagot.

Téma letudva.
AmBrUs7 küldtem e-mailt
2005 ös husqvarnához Cdi kéne
125 sm s 2T-hez kokusan denki!Help!
nagyon sajnálom. ezt az egyet bánhatod hogy nem cserélted el. majd legközelebb!
kösz az infót de már sajna nincs meg a motor eladta a tulaj
Köszönöm, de ezen belül érdekelne engem a pontos neve. Viszkozitása stb stb.
CSERÉLD EL! én most vettem egy 250-es WR-t. Kegyetlen gép. Nagyon jó. Kuplunglamellát kell cserélnem rajta mert az előző gazda elég hanyag volt de ettől függetlenül mindenki csak dicséri!ű
Menj el, próbáld ki és ha lehetőséged van rá hozd el! Nem fogod megbánni!
Szerintem Castrol
Sziasztok!
Milyen olajat tudnátok ajánlani a motoromba? Van egy 2T Husqvarna WR 250-em. Hajtóműolajra lenne szükségem illetve keverőolajra. Milyen márkát illetve pontos nevet ajánlanátok?
Köszi előre is!
Helló mindenki érdeklődni szeretnék hogy a 250-es 2t husqvarna mocik menyire megbízhatóak,szervizigényesek illetve alkatrészek árfekvése és beszerezhetőség menyire megbízható?
Egyszóval érdemes-e a 125-ös poweres gilerámat lecserélni egy husqvarna 250-esre?
pontosabb adatot a mocirol holnap tudok mondani mert akkor hivom a gazdáját!
Válaszokat előre is köszönöm