Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helósztok.

Lehet tulajdonosa leszek egy Smr510-nek.
Láttam a hozzászólásokban, hogy üzemórás gépek (ettől nem félek, volt "1-2" ilyenem).
A részletek érdekelnének, hogy mit mennyi időkönként kéne/kell cserélgetni, ill mi milyen árban kapható mennyi időn belül.
a kiszemelt egy 2006os példány.
Heló, erre pontos adatot nem lehet írni de mivel gáz függő bowdenes így fordulattól függ, ahogy Én tudom alapjáraton éppen csak szállít olajat kb 1:100-as keverék persze ahogy húzod neki annál több olajat nyom, max fordulaton 1:25 a keverési arány.
Sziasztok !
94 -es husqvarna wr 125-nek gyárilag mennyibe keveri a külön olajzás?
Aki tud segíteni kérem írjon
neten nem sokat találtam ezzel kapcsolatba.
2006-os a vas. Köszi az infókat! Akkor megvan a teendő télre!
hát ja de nekem 15ezernél még volt a fesztítőből mikor eladtam, vagy na szóval birt volna még fesziteni rajta. szoval az tényleg csak annyi h ránézel.

én Castrol Actevo xtra-t használtam bele. sokszor bánom már hogy eladtam csak sok volt már benne
Castrol power 1 racing 1,8l kel bele, van benne fémolajszűrő azt kell kitisztítani, szelephézag kb ennyi, 10000km-nél nem árt meg nézni a vezérműláncot sem
szelephézagra nézz rá, amugy mikori évjárat, az olaj fajtája attól is függ én 2006-osról beszéltem. 10w40-et használtam castrolbol. teljesen jó volt.
Köszi a gyors válasz! 10000 km van benne. Elég egy olajcsere vagy mást is érdemes átnézni/cserélni? Nem füstöl és nem zörög semmi.
én inkább azt raknám bele amit a könyve ajánl 10w40 vagy 10w50 motul v castrol
Motul 10w 60-ast szereti a kicsike, és két litert vegyél
Üdv Mindenkinek! sm610-hez milyen olajat érdemes használni? Nemrég vettem és ha tud valaki olyan dolgot amire odakell figyelnem leírhatná! Köszönöm!
nekem még nem volt bajom a 160-as gumival szerintem meg teszi
mostanában nem néztem, egyre faszább az oldal... tetszik

végig pörgettem a modelleket 2011-től 2013ig végig. kiváncsi voltam, az új sm-ek alatt mekkora felni van, egyedül azért nem tetszett a 610 mert 4.25-ös volt alatta, persze utolag legyen mit kritizálnom rajta

De az újakon is egy 5.00" széleset hiányolok róluk.. mint pl az lc4-eken vagy a 690-eken
husqvarnához alkatrészek,valaki megdob egy jó linkel?
smr 510-hez kéne ez az, spórolgatás van mert nem lesz olcsó..
majd jövőre kész lesz
Sziasztok!

Egy 2006-os husqvarna sm 610-re keresek matrica szettet, vagy ha ilyet nem tudtok, akkor elegendő lenne a fehér husqvarna felírat a tankra! Van ötletetek, hogy hol tudnám beszerezni és hogy kb milyen költségvonzata van?!
Köszöntem...
jól szólhat... amugy fasza igy a gép, bár ha a dob ilyen carbon genyos, a kipuff burkolatot is bevonnám vele, meg egy matrica szett nem ártana a gépre persze elmondtam h én mit tennék vele, feldobná sztem mind2 dolog... nem szeretem a karbonos dolgokat,de igy nagyon elüt sztem. de te tudod. amugy szép.
nekem ez egy alig használt kipuff, egyik barátomtól jó-árasítva
de a www.danger.hu is fent van
Honnét van az a dob nekem is kellllllllllllllll
a két Huskym :)
az valószinű nem azért égett be bár ilyet nem hallottam még... de én majdnem 20 000 km-ert elmentem sportdobbal ugyhogy semmit nem piszkáltam, pedig én ütöttem vágtam, persze képletesen lényeg, hogy ahol csak lehetett mentem ugy amit nem szégyeltem... nem véletlen szórtam szét a fél motor csavarjait meg idex-lámpa búrákat szoktam látni a srácot akinek eladtam, hát megfájdul a szivem néha
az enyém pont ezért lángol mint állat mert jól van be állítva
annyit lehet elérni vele, ha állítasz, hogy nem torpanik meg 3000 alatt sem meg jobban veszi a gázadásokat ennyi kb
Láttam már beégett dugót sportdob miatt ,mert jó volt a srácnak hogy durrog meg láng jön ki csak éppen be is ment és annyi!