elötte, utána :)
még,hogy a slick betonra XD
bár így igen idegbetegnek bizonyult,meg a futómű is szétráz,de kihagyhatatlan élmény minden társnak,irány a föld út :)
Berugo kihajt
Egyet rugjal ra mert lehet úgy ált le a motor h pont at lehet fordítani, berugo visszaenged es ahogy rarakod a labad érzed a kompressziot.
Nah dekompresszorkar behuz es addig nyomod a berugot amíg nem érzed hogy kicsit megakadna akkor van holtponton van alsó es felső holtpont én a felsoig szoktam csak lenyomni tehát nem kell sokat letolni a kart
Következő lépés dekomp elenged berugo visszaenged alaphelyetbe, majd innen rakell rúgni bikabol es indulni kell a gépnek.
fogalmam sincs hány ló. de akkor javítom mielőtt rosszul lennétek! Rendszámtartó nélküli sárvédőre gondolok..de a képeken mint látszik nem az van rajta..
Ha valakit érdekel esetleg sm 610-re massziv visszapillantó, acél szár műanyag burkolat. Fele annyira sem remeg mint a gyári tükör és még jól is néz ki. apró karc van a jobboson... akit érdekel készitek neki saját képet...
Mellesleg az új Nuda 900-on is ugyanilyen tükör van
sehol nem lelem..
ha lenne még huskym be tudnék vásárolni bőven
Bár itt mindenki tudja, hogy rossz élményeim vannak mesterszállásról, de persze valakinek lehet bejött...
még,hogy a slick betonra XD
bár így igen idegbetegnek bizonyult,meg a futómű is szétráz,de kihagyhatatlan élmény minden társnak,irány a föld út :)
nos nekem nincs dekompresszios kar a motoron :S az lehetséges?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nah a technika nagyvonalakban.
Berugo kihajt
Egyet rugjal ra mert lehet úgy ált le a motor h pont at lehet fordítani, berugo visszaenged es ahogy rarakod a labad érzed a kompressziot.
Nah dekompresszorkar behuz es addig nyomod a berugot amíg nem érzed hogy kicsit megakadna akkor van holtponton van alsó es felső holtpont én a felsoig szoktam csak lenyomni tehát nem kell sokat letolni a kart
Következő lépés dekomp elenged berugo visszaenged alaphelyetbe, majd innen rakell rúgni bikabol es indulni kell a gépnek.
Ha kell meg vmi segítség írj nyugattan
megköszönném ha kicsit részletesen leírnád :D most már kiröhöghettek
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_sm_610s-63
07490
Mellesleg az új Nuda 900-on is ugyanilyen tükör van