Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jó... ennek örülök
Megoldja, Nekem is ő hozta le
nem kell idegeskedni ezen nekem ez a véleményem 1-2x mentem lc4-el az nagyon tetszett az élmény de én akkor is valamiért nem szeretem öket nem tudom hogy miért....
szia!

ennyire ismered a motort? vagy esetleg a tiéd? mert amugy érdekel dögös kis darab... de sajna pest alatt lakom 36km-re ugyhogy esetleg szállítást nem tud valaki? olcso pénzért? megfizetem azt is
Helló!

Én is ugyan abban a cipőben járok mint miniszterkee, valamikor jövő tavasszal szeretnék boldog tulaja lenni egy 610-nek. Sokat olvastam, gondolkoztam én is azon hogy melyik legyen de mivel inkább túrázásra használnám azért döntöttem a 610 mellett. Már csak az ideális paripát kell megtalálnom.

Valaki tud valami erről esetleg:(ezzel szemezek már egy ideje)
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/18036
1/HUSQVARNA_SM_610_S_.html

Üdv
Megveheted alapként is. Bármikor vissza alakitom neked gyárira. Mindene megvan hozzá. Ami biztos hogy garis nincs benne 2300km-nél több és a legfontosabb. 1. tulaj!
A másik dolog meg hogy attól függ mire akarod használni a gépet, az SM610el kisebb túrákra is alkalmas, napi 200-300km is nyugodtan megtehetsz vele, és nem kell kettő ilyen túra után olajat cserélned benne.Az 510 szervízigényesebb/üzemórás mivel egy kihegyezett motor, viszont virgoncabb, vadabb, könnyebb igazából a pályán a helye.Én azért választottam az SM610et mert szeretek elmenni akár napi 300km is motorozni és ebben az SM610 partner.Mellette nyomatékos és erős is, nekem nagyon tetszik.
Volt már KTMed, mentél már KTMel?
Ne haragudj de ez egy akkora baromság amit mondasz, mi baj van a KTMel például, nekem a Husqi előtt az volt és az is egy isteni motor, a világ végére kivitt volna, megbízható, erős.
A Husqi is nagyon jó motor, itt minden azon múlik ki mennyire figyel oda a gépére.Ki lehet fogni bármelyikből sz@rt de az nem biztos hogy a motor típushibája.
na lépek jó éjszakát

sziasztók iasztok
hoho azok a szép évek még mikor iskolába jártam de jók voltak visszaemlékszem hogy miket megcsináltam néha még most is megszakadok a röhögéstől:D
gúd nájt evribádi
zajlik az élet a koliban veszem észre Jobbulást holnapra
fgjdfglkjasdfgdflk jl jglkjl jdflgjdls jsdlfj dljg dlfjsdlfkgjdl kfjl jsdflgkjdflgjdlkgjdlkf

Holnap hányás van
én április végén szeretném megvenni méghozzá ugy hogy közben fél úton meg a jogsival is foglalkozom mert azt is jó időben szeretném lenyomni de mivel mocizni tudok mondjuk nem most volt mikor motoroztam de nem az a lényeg... hanem az hogy tudok
inkább nekem elég kordában tartani a jószágot Már szar idő vannak, hideg az aszfalt, lassan ezzel meg nem is lehet menni mert kívánja a ... gázt szóval ilyen körülmények közt meg nem kéne h elessek Majd tavasszal, addig dörzsölöm a kezem...meg fejlesztgetek majd ha lesz rá kess
miért?:D gyúrnia kell még ?
Az enyémet nem bírják megfizetni
jaja most pihen lent a kondi teremben
és amugy a tiéddel minden rendben van? a tiéd is kint van használtautón nem?
Bite
látod ezért lenne jobb alap moci arra saját pénzből rátudok dobni mindent amit akarok, de nem baj mert ez is tetszik amit küldtél linket

És tényleg köszi a segítséget rendes vagy:)
aham Nyáron láttam Pócson! De nem pályázik ez sem! De nem nagy cucc ez a dekor ami rajta van...vannak ettől jobbak is
Pl:
igen ezt már néztem, de én azt hittem hogy szét van hajtva ennyi "tuning" cucc mellett de akkor azt mondod hogy jó állapotban van?
ezt már láttam élőben elég pöpi
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_sm_510r-4198586