Igy utollag már én is bánom hogy az én esetemben nem kértem betétlapot bár abban a pillanatban csak annak örültem hogy meg usztam,pedig a ruháim nekem is szakattak meg a tükröm bánta,ezek után kezdek elgondolkodni azon hogy befejezem az utcai motorozást
Megúsztam rendesen,de a motor kapott azért jól,meg a ruhám is,így a sráctól be kell hajtanom mindent.Elviszem Pápára hogy tegyék rendbe úgy ahogy volt és számlát kérek róla ő meg majd kifizetteti,meg ugye a ruháimat is.
Sziasztok,megjöttem a kórházból,szerencsére nincs bajom,egyedül a jobb oldali forgóm fáj,megvédett a ruha.
A többieknek sem lett bajuk hála az gének,szerencsétlen srác minden irányjelzés nélkül kifordította elém a cross motort.Nincs rá jogsija,műszaki sem,bizti sincs,semmi,ketten mentek a lány bukó nélkül.44.1 méter volt a fékezéstől a megállásig,10méter fékcsík 25méter csúszás,és 10métert toltam a mocit.
Összeütközött két motorkerékpáros vasárnap a Bakonyban, Zirc és Nagyesztergár között, a balesetben hárman megsérültek - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese...
nem tudom,de roham mentö vitte el, és volt utasa is akinek az arca volt véres,haver beszélt a rendörével aszt monta nincs nagy baja a srácnak a motor alatt volt egy nagy olaj tócsa,és a tükrött látta törötten,de talány hogy mi lehetett
Nagyon rossz hír,HG79 márkatársunk csúnya balesetet szenvedett fél órája haver ott volt a helyszinen és azt hitte én vagyok,remélem nincs nagy baj és hamar felépül
Sziasztok !
Elkezdtem olvasgatni a fórumot előröl, hogy ne tegyek fel már meg válaszolt kérdést, de hátha azóta új élményekben gazdag információval rendelkezik valaki, illetve láttam van itt a témában elég járatos ember is. Szóval segítséget szeretnék kérni ugyan is, ha minden jól megy akkor vásárlás előtt állok . Egy Husqvarna wre 125 lenne a kiszemelt méghozzá egy '96-os. Erről szeretnék kérni lényegében akármilyen információt ( mit érdemes megnézni rajta vásárlás előtt, alkatrész beszerzés problémás-e, jó választás-e főleg városi cirkáláshoz, de természetesen egy kis terepezés sem állna távol tőlem ...).
A válaszokat előre is köszönöm !
A többieknek sem lett bajuk hála az gének,szerencsétlen srác minden irányjelzés nélkül kifordította elém a cross motort.Nincs rá jogsija,műszaki sem,bizti sincs,semmi,ketten mentek a lány bukó nélkül.44.1 méter volt a fékezéstől a megállásig,10méter fékcsík 25méter csúszás,és 10métert toltam a mocit.
Ennyit találtam róla
Köszi
Napokban kaptam egy ajánlatot!
Elcserélék kdx-em egy cr 250-esre...
Tudnátok írni pár dolgot, vagy h mier kellene oda figyelni a típusnál?
előre is köszi
Elkezdtem olvasgatni a fórumot előröl, hogy ne tegyek fel már meg válaszolt kérdést, de hátha azóta új élményekben gazdag információval rendelkezik valaki, illetve láttam van itt a témában elég járatos ember is. Szóval segítséget szeretnék kérni ugyan is, ha minden jól megy akkor vásárlás előtt állok . Egy Husqvarna wre 125 lenne a kiszemelt méghozzá egy '96-os. Erről szeretnék kérni lényegében akármilyen információt ( mit érdemes megnézni rajta vásárlás előtt, alkatrész beszerzés problémás-e, jó választás-e főleg városi cirkáláshoz, de természetesen egy kis terepezés sem állna távol tőlem ...).
A válaszokat előre is köszönöm !
Remélem sűrűbben lesz ilyen szép eredmény!
Antione Meo új Enduro Világbajnok !
http://youtu.be/SEt7U6ilHVY