Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó neked, majd megbeszéljük azt gurulunk egyet vagy kettők vagy hármat!
Én voltam majd tavasszal össze gurhatunk ha lesz kedved
Szia!
Köszönöm érdeklődésedet megvagyok jól vagyok, hiányzik a motorozás!
Ma is csodás idő van, lenne kedvem gurulni.
crf birja a kiképzést vagy túl adtál rajta
mi van veled, meg vagy ,jól vagy?
fú hát ezer dolog van :D
Sziasztok! Vettem egy 2008-as husqvarna wre 125-öt ami sajnos gyárilag le van fojtva mindenféle elektronikával. Hogy lehetne kicsit erősebbé varázsolni? A fojtást eltávolítottam,kicsit jobb lett de nem az igazi. Hogyan tovább?
Képet majd tegyél fel róla ha készen lesz.
Érdekelne hogy mutat rajta.
Hát ja, elég húzós, de ebbe benne van a postaköltség, meg ha itt csináltatnám valahol helyben akkor nem nézne ki ilyen jól, meg szerintem nem is tudnák.
Szépen megkérik az árát!
Sziasztok!

Valaki esetleg meg az Eicma-ra Milánóba?
..csak úgy felvetés ként (gondolkozom rajta)!
Őőő, hogy is csörögjek rád?
itt van, http://husqvarna-racing.hu/. Írsz nekik, és válaszolnak, és ugye a jó öreg e-bay!
És tudsz vmi weboldalt ahol husqvarnához vannak cuccok?Mert kellene pár dolog...
35 pénz! De megveszem az összeset hogy másnak ne legyen!
Mennyi 1 ilyen?
Amcsiból jön!
Helló! Majoros20 elárulnád nekem honnan rendelted ezt a matricaszettet? :D
Ez jön fel, kb. 3 hét míg megjön.
Holnap csörögj ràm.
Tud valaki bukógomba szettet? És mennyibe fáj?
A 610es nem üzemòràs, 10000km-nèl egy olajcsere ès szelephèzag ellenörzèse valamint levegöszürö csere elöirt, persze zsirzàs ès csavarok lazulàsàt is nèzni kell.
engem is érdekelne minél több erről a típusról...
Helló!

Köszi szépen gyors válaszod.
Még az érdekelne hogy ennek is szét kell húznia a blokkját 10.000km-nél mint az sm 510-nek, és akkor egy nagyobb szerviz vár rá?

Na már csak el kell adnom a quadot de jön a szezonja remélem hamar elmegy és veszem is a Huskym, már alig várom hogy Huligánkodjak én is a motorom nyeregében,

Thx mégegyszer
2008 utàn azt jelenti hogy 2008, 09-ben màr nem lett gyàrtva, 10-töl meg az sms630

Szerviz 5000kènt ezt jol is birják. Megbizhatòk, nyomatèkos. Vezlànc kb. 20000kmnèl cserès. Gyengepontja a szivocsonk ès kuplungbowden.

Jo motor vàrosi huligànkodàsra. Fogyasztàsa olyan 4,5-6 liter adtol függ hogy viszked a kezed. Turàzni olyan 200km ès èrzed a segged, bàr volt màr nàlunk olaszorszàg vilàgjàro àtvizsgàlàsra olajcserère nagy tankkal 2006os 42000km-el