Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó! menyibe kerül? te a Husqvarnánál melozol? akkor még azt, hogy gagyi csunya utángyártott elsö lámpa van rajta és ara gondoltam 08 wr-é nagyon tetszik mibe kerül egy ijen lámpa vagy ujabb évjáraté csak fehérbe kellene meg hozá egy elsö sárvédö!
Igen, a carbon elègett ès sokat variàltak vele mire elfogadhatò lett.
Van raktàron gyàri küllö, csörögj rànk ès mondom a mèretèt.
Köszi a cimet beszéltem velük küllö ügybe csak most az a problém, hogy nem birok ki szedni épp állapotba egyet sem! és kellene neki a méret én amit nagyábol a törötböl meg ami még benne van 4mm vastagságot ezt könyü volt megmérni hosszot ami nem biztos csavar nélkül 190mm csavaral 200mm mértem ezt alá dudná támasztani valaki! mert kellene a pontos méret! hátsó kerék küllö husky wr-250 03.
Dobj egy képet a lámpádrol had csodáljam meg
Én már leraktam sm-et majd tavasszal elő bányászom,most a terepen nyomulok egész addig míg legalább 20-fok nem lessz
Hali.van egy husqarna wr 250-em (88-91 évj) és amal Sem gyujtás van rajta.ennek a gyujtásnak a lendkerekén a jelölés pont 180 fokkal tér el az állórész jelölésétöl.hogy áll normálisan?
az af 1-eseken is ilyen gyujtás van.
(a motor nem volt üzemképes amikor hozzámkerült)
mivel ment Rass ? az nem jóó?
Kössz! Nekem is aggya'

Lökhetnél fel valami képet a mocidról

Próbálunk nem feltűnően motorozni... több kevesebb sikerrel
Nagyon dögös az lámpamaszk,bejön
Jól nyomod testvér nem is értem miért akarnak titeket feljelenteni
Mint regi szep idökben Gerald Delepine a 2010es Superbiker Mettet versenyen a regi Husqvarnan indult es 5. lett !

Ja es Mauno elsö !
Remelem jobb ez a DVR cucc mint az elozo kipuff amivel vorlicek ment
2007es
Jahhhh, hogy jár mellé egy komplett 2207es Matrica szett... Zsíííír

Az mellè màsmilyen jàr.
Az új SM sárvédőmre is felraknám azt a matricát.....
Okés, ott leszek!
Holnap akkor vàrlak.

Dveed, jo a tükör.
Csáó!
Köszönöm érdeklődésedet jobban vagyok már sokkal jobban.
Szép idő van ma motorozzatok, nálunk itt a faluban zajlott az élet, annyi motoros ment hogy megszámolni nem tudtam volna.
Illetve vàrjàl, melyik motorrol beszèlsz? A 113 az eladò. De te a 09esröl beszèlsz nem?