Az jó! menyibe kerül? te a Husqvarnánál melozol? akkor még azt, hogy gagyi csunya utángyártott elsö lámpa van rajta és ara gondoltam 08 wr-é nagyon tetszik mibe kerül egy ijen lámpa vagy ujabb évjáraté csak fehérbe kellene meg hozá egy elsö sárvédö!
Köszi a cimet beszéltem velük küllö ügybe csak most az a problém, hogy nem birok ki szedni épp állapotba egyet sem! és kellene neki a méret én amit nagyábol a törötböl meg ami még benne van 4mm vastagságot ezt könyü volt megmérni hosszot ami nem biztos csavar nélkül 190mm csavaral 200mm mértem ezt alá dudná támasztani valaki! mert kellene a pontos méret! hátsó kerék küllö husky wr-250 03.
Hali.van egy husqarna wr 250-em (88-91 évj) és amal Sem gyujtás van rajta.ennek a gyujtásnak a lendkerekén a jelölés pont 180 fokkal tér el az állórész jelölésétöl.hogy áll normálisan?
az af 1-eseken is ilyen gyujtás van.
(a motor nem volt üzemképes amikor hozzámkerült)
Csáó!
Köszönöm érdeklődésedet jobban vagyok már sokkal jobban.
Szép idő van ma motorozzatok, nálunk itt a faluban zajlott az élet, annyi motoros ment hogy megszámolni nem tudtam volna.
az af 1-eseken is ilyen gyujtás van.
(a motor nem volt üzemképes amikor hozzámkerült)
Lökhetnél fel valami képet a mocidról
Próbálunk nem feltűnően motorozni... több kevesebb sikerrel
Ja es Mauno elsö !
Dveed, jo a tükör.
Köszönöm érdeklődésedet jobban vagyok már sokkal jobban.
Szép idő van ma motorozzatok, nálunk itt a faluban zajlott az élet, annyi motoros ment hogy megszámolni nem tudtam volna.