miért ö szereti a ktm-t? nem tudom deha meghallom hogy ktm már zsibbadok is le és végéem inkább veszek yamahát mert régen yamaha buzi voltam most már kinőtem a ezt a hülyeségem és inkább husaberg vagy valami más... pl most husqvarna
esetleg te ne tudsz olyat amit ismersz és jó állapotban van az árat tudod az se baj ha van rajta 1 dob mert az ugy is kerülne rá másik de ha van rajta az már félsiker
most ugy vagyok vele hogy ti jobban ismeri a motort hogy hogy viselkedik vagy hogy mikor nem jó a dolog ezért kérdezlek téged vagy titeket...
De az is érdekes egyszer 1.7 az ára eccer 1.6 1.4 utánna már látom 1.150 Hm nézegetem én is ezeket napjában ezért sántit nekem ha érted! Hogy ugrott hírtelen pár száz ezret ez a motor
Na erről éppen semmit... de elég érdekes h ennyiért árulja a mocit...lehet vmi sántit ezzel Husqvarna-racing.hu-ra írj egy emailt....ezzel a mocival kapcsiban nem tudnak e vmit Jobb félni és nem bele ugrani egy rossz döntésbe
hát meg a husabergek drágábbak meg útcára nem nagyon valók azoknak a pálya kell azt szeretik én meg csak útcán akarom használni. ezért marad a husqvarna és inkább a sm510 felé húz a szívem valószínű hogy az lesz. Csak nem tudom hogy melyik... Mert 1-t kinéztem neten de mielőtt felhívom az ürgét hátha ti tudtók valamit a mociról...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_smr510-4085948
Hát én úgy voltam vele...Nekem Nem Lesz KTM Mert már csak különcködtem az itt élőktől , Berg meg Husqi-ban gondolkodtam én is....de végül Husqi lett a vadócabb fajtábúúl
Hát sok szart is hírdetnek a neten nem árt előtte informálódni ezekkel kapcsolatban....már végigzongoráztam őket..jópárat ismerek is közülük ! Foxinrendsox keresd fel őt, mocival kapcsolatban amiket nézel, ismeri őket....és megmondja a tuttit h melyiket nem szabad megvenni ! Akkor az erősebbet vedd meg később...meg ne bánd...jobb néha félni is meg priccolni....ja meg az adrenalin
amúgy már nyár óta nézem a supermotokat és most értem el arra a pontra hogy husaberg kilőve ktm nagyon kilőve aprilia jó lenne ha nem lenne annyi gond vele... de igy marad a husqvarna és szerintem nem lesz rossz döntés
énis inkább az 510-t nézegettem vagyis hát nézem csak mivel már lassan 3-4 éve nem ültem motoron lehet jobb lenne a kicsit "lustább" 610-s névnapomra akarom megvenni magamnak úgy hogy még ráérek pénzt is gyűjteni meg nézelődni is.
Amugy engem nem izgat az üzemóra mert eddig ahány motororom volt mindig oda figyeltem mindenre
510 üzemórás
610 nem
De ha 510nél betartasz mindent és a legjobbat kapja non sokat elmegy! Olaj, olajszűrő, levegő sz tisztítás az elvárt idő tartalom szerint akkor nem lesz probléma vele! Ja és a melegítés minden motorozás alkalmával
De elsőnek el kell dönteni 510 avagy 610 re adod a fejed! Mindennek megvan az előnye is meg a hátránya ! Az egyik üzemórás...a másik nem... , de ízlések és pofonok! Én az erős 510re adnám a voksomat de nem rábeszélés céljából....
Érdeklődni szeretnék hogy esetleg ti mint Husqvarnasok nem tudtok-e eladó sm 510-610 típusú motorkerékpárt? max összeg amit szánnék rá az 1,2- 1,3milla.
most ugy vagyok vele hogy ti jobban ismeri a motort hogy hogy viselkedik vagy hogy mikor nem jó a dolog ezért kérdezlek téged vagy titeket...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_smr510-4085948
Erről tudsz valamit?
Amugy engem nem izgat az üzemóra mert eddig ahány motororom volt mindig oda figyeltem mindenre
610 nem
De ha 510nél betartasz mindent és a legjobbat kapja non sokat elmegy! Olaj, olajszűrő, levegő sz tisztítás az elvárt idő tartalom szerint akkor nem lesz probléma vele! Ja és a melegítés minden motorozás alkalmával
de nekem jobban jönne 1 alap moci amit én magam tudok alakítgatni ahogy én szeretném.... az se baj ha nem sm510 hanem sm610
Amugy csak 1 kérdés most a sm 510 az üzemórás? sm 610?
Hát én ezt ajánlanám neked fullos kis járgány, és garanciás!
Vagy a debreceni adorján féle 510es....! A többi elgondolkodtató...de nem bíznák azokban
Új vagyok még a fórumon.
Érdeklődni szeretnék hogy esetleg ti mint Husqvarnasok nem tudtok-e eladó sm 510-610 típusú motorkerékpárt? max összeg amit szánnék rá az 1,2- 1,3milla.
78 üzemóra
870.000Ft