Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Sm 610 (2008-tól) szerviz intervalluma érdekelne engem, meg hogy ezek kb milyen összegűek. Új vagyok itt a fórumon, végig olvastam már mindent de ezzel még nem találkoztam. Motor vásárlás előtt állok és szeretnék előtte mindent megtudni a gépről.

Üdv
B.o.B. feat. Rivers Cuomo - Magic
puh, nemtom ...
Vajon mi lehet a szám címe?
Ez lemezcsavar
Amúgy arra amire nekem kellett (letaposott hó/fagyott föld) teljesen megfelelt, a szűz hóban még sima krosszgumival is el lehet boldogulni...

Amúgy van egy pár eladó facsavaros gumim, egyszer megpróbáltam feltenni, de nincs kedvem szopni dupla belsővel meg ilyen marhaságokkal...
Az első gumád így csavarozva ér valamit a lemez csavaros megoldás nem jobb ,én nem tom ,csak kérdem ,mert én is akarok csinálni
kértem Ócsán egy töröttet...fűrészelgessen a faszom ha nem muszáj
Látom Te is levágtad a fék/kuplung karokat (márha ez a Te géped)
Mondjuk ezeknél a karácsonyfaizzós gyári vackoknál nem nehéz jobban világítani...
A gyárinál jobban világít A gyári sem volt valami 100as
És legalább jól is világít vagy csak vagányul néz ki?
Konkrétan a hét elejére. Általában kedd csütörtök. Kakucsra szeretnénk felmenni egyszer de eddig még nem nagyon jött össze Jövőre talán
Mh, ez pèntekekre is vonatkozik?
HÉTKÖZNAP! A többiek hétvégén járnak. Épp azért jártunk hétköznap, hogy ne legyen feltünő

Meg miért vegyem el a kedvüket, hogy csak 2.-ok lehetnek
Pòcsra? Akkor mit bögnek nekem mindig fülembe hogy pàlyàn arra nem nagyon làtnak?
Bérlet? Nyugaton igen Itt ingyen járunk (hétköznap)
Azt hittem, hogy ez alap
Minek az? ahoz pàlyabèrlet is kell
csúszó kuplungot kihagytad
Kössz! Még egy 2009-es SM sárvédőt lökök rá és annyi :D Na meg jövőre egy dupla csű'
rohattul illik hozzá,bárki bármit mond nekem nagyon tetszik
Info@husqvarna-racing.hu irj mailt.
Nincs mitöl tartanod, te nem motorozol annyit, addigra meg ugyis megunod