Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lehet mellözd 510nèl szervizigènyesebb. De bivaly erös.
SM 570R típusú motorkerékpárról kinek mi a véleménye, tapasztalatok érdekelnének megbízhatóságról meg úgy általában mindenről vele kapcsolatban.
"Boldog befejezéssel" kérd!
A lényeg hogy maradandó sérülésem ne legyen,most jön hozzám a masszőr,remélhetőleg segíteni fog.
Jobbulást!
Sajnos ez a menete, először jobban fáj, majd csak utána kezd javulni.
Látom felismerted a zegyhengert
Gyerekek egyre szarabbul vagyok,már bot segítsége kell a járáshoz,nem bírja a derekam.Tegnap még csak a lábam húztam,zsibbad az ujjam és a nyakam,derekam beállt.

Jaja az IS új Próbáltam tekintettel lenni a lakókra Rem sikerült
Jelentem alással, nem Ő VOLT!
vazeg te pörögsz itt a kettes kolesznál ? há nem tudok aludni miattad délután . új fejidom van a gépeden vagy nem te vagy az
Köszönöm
Jobbulást és a motorodnak is gyors felépülést!
Nem tudom mit rinyálnak, pedig mindig normálisan közlekedünk.
Sajnálatos,mivel jó lenne tudnom azért,nyugtalanít.
Ezeket már megszoktam hogy integetnek....de lehet a jó szándékukat akarják így kifejezni bár ezt kétlem a kézjelekbből
Azokat meg rühellem akik meg jelentgeti a skacokat felfele, pedig csak nyugodtan motoroznak a utcákban nem Dveed? Mivé lett ez a szép ország
Jaja,elképzelhető hogy jobban járnék,a kérdésemre tudsz esetleg valamilyen segítséget?
cseréld be endurora az egy fokkal biztonságosabb,csak sokat kell menekülni
Erre is volt hogy lapátal akart az ember lepiszkálni
Hát én is, ennyivel megúszni, kész csoda!Tudtok olyan adatot mondani hogy fékezéstől megállásig 44.1méter volt,ebből 10méter féknyom.Ez a távolság mennyi kilométerórának felel meg?Mármint mennyivel mehettem,rendőrt kérdeztem ő azt mondja max 50-55km/hval.
Sok a rajongók itt erre fele
Minket fel akarnak jelenteni
Jó lesz ha ti is oda figyeltek,össze esküvést sejtek a husky sok ellen
Örülök h minden okés és nagyobb baj nem lett