Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez jó volt
hehe ... es az alkatreszek, ami majd kelleni fog neked hozzám
ma beszéltem vele amúgy a karbon cuccokat hozzám postázza
remelem is ... mert ha ne, akkor majd beszelnem kell janossal
viccelek
Tsss ... Ennyi az össze tartás a huskisok köszt
Add meg a telefon számát és rácsörgök hogy mire is költöd a dugi családi lóvét
de erröl egy szotse az asszonynak
ja, is itt most meg a carbon air box motoron
es most meg egy/ket kep, ami meg jön:
na, es mint emlitett megrendeltem a carbon air box ( most kepzeld el az elsö kepet ahol latod az airboxot es az majd full carbon lesz ).
Áháám vagány
Itt meg csak egy/ket kep, ami mar megvan. Meg nem sok, de azert alakul

Meg van egy jobb oldali blokk vedő, mint a 450RR-en van es mint neked van a "sprocket"-vedő
Barmit tudd beszerezni a Janos. Csak megkell rendelni. Mert Carbonra egyaltalan nincs piac itt m-orszagon es ugy nincs raktaron, mivel nem olcso ... Pontos arak nem tudom, mivel nagyon is az arfolyamtol függ. Az biztos, hogy nem olcso buli, de azt tudom, hogy nagyon jo aron tudja beszerezni... Azert es mindig egy/egy darabot rendelek. De szerintem Carbon helyet nincs jobb "bling bling"

Kell egy kis "izleles" (vagy hogyan mondjak), hogy mit van ?
Karbon cuccokat Janitól rendeled? Deknit meg ezeket? vagy máshonnan és mennyik ezek? Én is kis aprókat veszek, de ebben az évben elég volt a dob....talán megcsináltatom duplára majd csak akkor kell még egy dobot rendelni Janitól....de ezek csak pénz kérdések lépésről lépésre ahogy mondtad...
Dupla puf szerintem egy idejig nem lesz. Lesz a sima Power Up Kites alu puf ( vagy ha nem olyan szörnyű draga a titan puf )...

Megrendeltem a carbon air box . Utana kene a PowerCommander V plus Autotune ( de elöbb biztos meg jön a carbon kuplung dekni, motor vedö ( skid plate ), carbon injektor dekni es es es .... ... tudod, amit mar montam inkabb sok kicsi mint egyszer valami nagyot ... Es utana majd dupla puf ...
feldobják a karbon cuccok a mocit, az ülés is már csak egy dupla kályha kell a végére szerintem és profi a gépezet
nemtom ...

Nezd meg
Áhááá tehát két oldal idom?
csak az tankidomok ... hatul mar megvan
35 volt az idom meg a matrica szett? komplett?
... es ha le lett fujva a "swingarm" es a felnik
majd, ha felraktam ...