Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Nekem nincs!
Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy vettem a 125-ös supermotomhoz egy 34es dellortot, de kicsi neki a szívócsonk... (28-as)

A kérdés az lenne hogy nincs-e valamelyikőtöknek otthon elfekvőben 34-es karbihoz szívócsonk? Vevő lennék rá

Előre is köszi!

Peti
de dinnye vok.ott van a képen is.bocsiii
450
Naon szép quadocska. ez kell nekem!hány ccm?
Ezt minek mondanád? A piros-fehéret nem találtam.

De szerintem Huskyria arra gondolt, hogy a Husky a kedvence de Neki Quad-ja van
Köv. géped már Husky lesz Honnan is "ismerjük" egymást?
Husqvarna Quad ?
Sajnos nem. Ne haragudj. De a husyka a legjobb, legszebb.quadom van. ide húz a szívem
Mondd azt, hogy Husqvarnád is van!
Igen, nő vok. Ismerjük egymást am.
Ne hülyéskedj ki cseszegetne akkor hiányoznának a napi lebaszások
Én inkább az Asszonyt adnám el mint a motort

Meg nem kaptam visszajelzést a biztositas csajszi-tól
En magam nak vegül nem csináltattam magamnak ilyen Rockstar matrica szett. En a 2008as SM450RR Graphics vettem. De kérdesz meg a Janost a husqvarna-racing.hu-tól. Ő tud egy céget, aki meg tud csinalni ilyen matrica szettet.
A másik fox keresd és husqvarna racing.hu minden elérhetőség meg van
CSŐ!
Foxhunter tudnál nekem esetleg ilyen Rockstar-os matrica szettet szerványolni? ha igen akkor mennyiért stb... vegyélmár fel:bali0714@hotmail.com
CSŐ!
Viktor engem érdekelne az a rendszer, vegyél már fel msn-re bali0714@hotmail.com és akkor megbeszélnénk...kösz
Hát nálam a szülők pricolnak amikor elmegyek motózni, Ne menny gyorsan stb...mert különben le leszek tiltva róla
az asszony meg azt mondja hogy azonnal eladod a motort többet nem ulhetsz rá.....
Nekem is úgy volt anno h, nem fájt semmim akkor, de a következő napokban mint akit megvertek alig bírtam menni
legalább pihenek még egy hetet vissza kelet mondanom egy melót ugy fáj mindenem
Én is nyugis gyerek vok, de ilyenkor amikor egy ilyen végett a másik lehet ott hagyja a fogát, vagy nyomorék lesz.... nem tudnám tolerálni a dühkitöréseimet ott a helyszínen átvágnám a torkát