Így van,mindenki okulhat ebböl,de a térdvédő vizsgázott a legjobban,mikor megláttam az autót nemhittem a szememnek hogy ezeket a károkat a térd és könyök okozta, vigyázzunk egymásra és másokra
Hazudik ilyenkor a mocsok. Ezért kell beöltözni Én 3 év alatt eddig 2x nem öltöztem be, mert "csak" a sarki boltba megyek. Ebből egyszer sikerült zakóznom, másodjára meg majndem Szóval nem hülyeség a ruha. Az árát már visszakereste
A srác korombeli lehetett,és látszólag elismerte hogy hibázott,bár aszt mondta tul kezelmentem hozzá,ja,mivel átjött a másik sávba még szép,gond az hogy most kezd fájni mindenem,bedagatt a combom a fasz tukrétöl az alkarom is rohattul fáj
Szerencsére akkor megúsztad Ez a lényeg
Hát sok faszkalap van. Nőktől, öregektől jogsit elvenném. Nekem volt olyan, hogy elől ÁLLTAM a piros lámpánál és álló helyzetben nekem jött egy szerencsételn fa@szkalap......
A mai napi akció,a jó isten fogta a kezemet az ember kinézet a kanyarbol és csatt,még megijedni se volt idő,és rá adásul cserben hagyott volna a haver ment utána és terelte vissza.
A mocinak csak a tükre törött semmi más,az ő kárát a térdem és a könyökem okozta,hál az égnek protektoros kabát és a térdvédőnek köszönhetem hogy nem a korházba kötöttem ki.
Hát sok faszkalap van. Nőktől, öregektől jogsit elvenném. Nekem volt olyan, hogy elől ÁLLTAM a piros lámpánál és álló helyzetben nekem jött egy szerencsételn fa@szkalap......
A mocinak csak a tükre törött semmi más,az ő kárát a térdem és a könyökem okozta,hál az égnek protektoros kabát és a térdvédőnek köszönhetem hogy nem a korházba kötöttem ki.
http://youtu.be/zBP3ooxGgZI
de elárulom hogy 610hez nem gyártanak utángyártott idomokat
amugy mindenki elolvasta már a 2011es tesztet a Motorrevüben?
a srác aki WR-hez keres... van raktáron komplett idom garnitúra hozzá.