Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerencséje volt hogy nyugis gyerek vagyok,nem volt balhé,lekezeltunk azt csá
Szájon csókoltattam volna a csizmámat vele az ilyen buzival
Talán Te nő vagy? Mert a Nick nevedből nem igazán vágom
Ez így van!
Dveed nem minden nő egyforma!
Így van,mindenki okulhat ebböl,de a térdvédő vizsgázott a legjobban,mikor megláttam az autót nemhittem a szememnek hogy ezeket a károkat a térd és könyök okozta, vigyázzunk egymásra és másokra
Hazudik ilyenkor a mocsok. Ezért kell beöltözni Én 3 év alatt eddig 2x nem öltöztem be, mert "csak" a sarki boltba megyek. Ebből egyszer sikerült zakóznom, másodjára meg majndem Szóval nem hülyeség a ruha. Az árát már visszakereste
A srác korombeli lehetett,és látszólag elismerte hogy hibázott,bár aszt mondta tul kezelmentem hozzá,ja,mivel átjött a másik sávba még szép,gond az hogy most kezd fájni mindenem,bedagatt a combom a fasz tukrétöl az alkarom is rohattul fáj
Szerencsére akkor megúsztad Ez a lényeg
Hát sok faszkalap van. Nőktől, öregektől jogsit elvenném. Nekem volt olyan, hogy elől ÁLLTAM a piros lámpánál és álló helyzetben nekem jött egy szerencsételn fa@szkalap......
A mai napi akció,a jó isten fogta a kezemet az ember kinézet a kanyarbol és csatt,még megijedni se volt idő,és rá adásul cserben hagyott volna a haver ment utána és terelte vissza.
A mocinak csak a tükre törött semmi más,az ő kárát a térdem és a könyökem okozta,hál az égnek protektoros kabát és a térdvédőnek köszönhetem hogy nem a korházba kötöttem ki.
Majd a légszűrő oldalán található hátsó idomot fogom rajta megváltoztatni.Vannak műanyaggal foglakozó ismerőseim,terveztetek rá valami mást.
Nekem bejön ez az új dizájn. Köszi a segítséget! Ha nem lennék hulla fáradt az éjszakai melótól tuti nem itt ülnék hanem a nyeregben.
Tele hitellel vagy motor vagy hàzat fizetni, amugy meg règi 05/06osak. A kilometert meg nem kell mindig elhinni. Söt.
2009es 510es fejidom ès sàrvèdö. Amugy a legszebb szerintem, ezek a projektoros fura fejidomok nekem nem jönnek be.
2008as 610esèt kell megrendelned. Nem dràga. Hètfön megnèzem.
Az enyémbe 5000 km van és 2008 és szerintem1,3 ér se tudnám eladni pedig hibátlan
Gondolom pang a piac,aki meg nagyon elakarja adni csak nyomott áron tudja
Mégvalami. Hogyhogy ilyen jó árban mennek az smr-ek? Mármint olcsón. Alig van kilométer bennük.
Ez szerintem 510 lámpa és sárvédő,ilyet biztos hogy van husqvarna-racing.hu
Csupasz far idomra gondolok! Amin se lámpa se index se semmi!
Nekem is ilyen lámpa kell sárvédővel! Ezek az arcok honnan szerzik a sok cuccot? Nemhiszem hogy megmondaná...

http://youtu.be/zBP3ooxGgZI
És mit csinálok ha mondjuk eltörik a sárvédő? Visszaragasztom?
Ezen is megy a csicsázás
Hát én most beszéltem velük, ARC matrica szett az van nekik 250/450/510-hez és kéééész, minden más rendelésre.

de elárulom hogy 610hez nem gyártanak utángyártott idomokat

amugy mindenki elolvasta már a 2011es tesztet a Motorrevüben?

a srác aki WR-hez keres... van raktáron komplett idom garnitúra hozzá.