Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honnan szerváltál matricát az idomokra?!
Nézegettem a Husqvarna típusait,láttam 570 SMR-t köztük,de ezt a típust már nem gyártják,talán 2004es volt az utolsó belőlük.Őt váltotta le a 510es széria?
Mi volt az oka hogy befejezték a sorozatgyártását?
Az mennyire lenne jó ha egy ktm-re való akra csövet(dobot) szerkesztenének az enyémre? Kárt nem okozok. Talán.
A legjobb az otthoni service
Normális KTM-szerviz kevés van, akadnak akik jó sok kilométerről is felhozzák a motorjukat szereltetni...
akkor Ócsán dübörög a gazdaság,vagy kevés a ktm márka szerviz,bár szerintem egyre több a független, gondolom így tudnak fen maradni
Azt jelenti hogy abból a márkából 10-20x annyi van az országban mint emebből...
Ez most jót vagy rosszat jelent a márkára nézve de amilyen jó óra díjuk van a szervizekben szerintem a pici munkát is meg kellene becsülni,én legalább is nem küldenék el senkit
Ahogy ismerem őket, van épp elég munkájuk a sajátmárkás motorokkal, autókkal is...
Mert aki dolgozni akar az 4 ,5 kattint és megvan az adat szerintem csak nem volt hozzá kedvük...
Ez tökjó, de aki egy másik márka szervize, annak ezek miért lennének meg?
Adatok. (SM/TE610 IE)
Könnyű beállítani, himbás. Még lapkák sem kellenek.
Én valahogy nem kapkodnék a lehetőségért, hogy csak úgy hasraütésre állítsanak bármit is a motoromon - pláne úgy hogy én állom a számlát...
Elnézést. Bocsika.
Nem en, hanam foxinredsox. irj az info@andlhusqvarna.hu emailcimre ...
Majdnem jó a kép.
Szia foxhunter!
A gas gas fórumon dome74 írta nekem hogy te tudnál segíteni 34-es szívócsonkkal kapcsolatban. Igez ez ?

Előre is köszi: PeeTeeR
Jó duma
Voltam ma a KTM-nél Ócsán, nem csinálják meg a szelephézag ellenőrzést, mert nincs hozzá semmilyen adatuk!
És mikor láthatunk egy par kepeket a teli projektedról ?
Íme Marcsi!
Szerintem itt a fórumon majdnem mindenki az
mondtam már, hogy egy kicsit nagyon márka buzi vagyok ?
Csak nem bealudtál kiskancsó?!