Helló! kellene infó hogy hol tudnék vásárolni 03-04 Hasky wr-250 idom szettet elsö hátsó sárvédöt ,oldal idom hütö,oldal rajtszám tábla! és még fejidomos lámpa ja és kb menyi lessz! köszönöm.
Hát...elgondolkodtat 4.ben is gázra kereken van no erőlködés nékül, Jó ez nekem egy dbig, szerintem erőben nincs hiány, könnyű is, meg még tud újat mutatni még most is hogy villogjon a Hello Kittys kérdőjel a fejem felett
Én a TE 449-el voltam így pedig élőbe még nem is láttam,jó pár hétig álmodoztam róla, de minek is ,az is rozsdálodna a garázsba mint a másik meg hát nem tom mivan velem de nincs is kedvem mototrozni
Nagyon jol tudom... Nem is akarom nagyon. Csak amikor ott alt elöttem az RR egy kicsit elgondoltam ...
Nem, en szepen megtartom ( lehet, hogy örökéig is ) es tovább fejlesztem. Van meg rengeteg ötletem, mit lehetne meg csinalni es ezeket szepen lassan probalom megvalositani.
Ki nőtted a 510 r hogy rr akarsz vagy tenyerted meg a lotto ötöst mert szerintem a mi szintünkön, vagy legalább is az én szintemen azzal se lennék gyorsabb.
Itt dobj egy emailt,hogy mit szeretnél a géphez és választ kapsz rá árral együtt
Nem, en szepen megtartom ( lehet, hogy örökéig is ) es tovább fejlesztem. Van meg rengeteg ötletem, mit lehetne meg csinalni es ezeket szepen lassan probalom megvalositani.
De ha összinte lennek, ha lenne vevőm a mocimra, en vennek ilyen RR. De vagy 2006os vagy 2008as.