Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én akármit kérdeztem nem volt 610-hez. 450-510 tényleg sok cuccuk van...
Kérdezted mert a raktárkészletük dugig van minden jóval
A biztosítási papírjaid rendbe lettek?!
Ott 610-heez sajna nincs semmi.
Husqvarna-racing.hu

Itt dobj egy emailt,hogy mit szeretnél a géphez és választ kapsz rá árral együtt
Helló! kellene infó hogy hol tudnék vásárolni 03-04 Hasky wr-250 idom szettet elsö hátsó sárvédöt ,oldal idom hütö,oldal rajtszám tábla! és még fejidomos lámpa ja és kb menyi lessz! köszönöm.
moto-complet.hu
Lámpás faridomra (sárvédő toldat) vagy csak hátsó sárvédőre gondolsz?
Nem tudja véletlen valaki hogy hol tudnék rendszámtábla tartó nélküli hátsó sárvédőt szerezni?
Hát...elgondolkodtat 4.ben is gázra kereken van no erőlködés nékül, Jó ez nekem egy dbig, szerintem erőben nincs hiány, könnyű is, meg még tud újat mutatni még most is hogy villogjon a Hello Kittys kérdőjel a fejem felett
nem semmi ...
te csak azert mez ennyit, mert te is akarod a 530as kit !
Dveed meg 500-nál utol kell érni
200 felett egy picit
Miert ? Te most hol tartasz ?
Vagy Dveednek nem fogja sajnálni azt el hiheted
Add kölcsön és belenyomom egy két hónap alatt azt a 200 Ü.Órát
Nekem van kedvem, de nem tudok mikor mennyek ... Nekem utcan motorozni nincs kedvem ... Kell nekem egy utanfuto !
Én a TE 449-el voltam így pedig élőbe még nem is láttam,jó pár hétig álmodoztam róla, de minek is ,az is rozsdálodna a garázsba mint a másik meg hát nem tom mivan velem de nincs is kedvem mototrozni
Nagyon jol tudom... Nem is akarom nagyon. Csak amikor ott alt elöttem az RR egy kicsit elgondoltam ...

Nem, en szepen megtartom ( lehet, hogy örökéig is ) es tovább fejlesztem. Van meg rengeteg ötletem, mit lehetne meg csinalni es ezeket szepen lassan probalom megvalositani.
19 üó szinte most van bejáratva,el ne add,nagyot buknál rajta ha eggyáltalán elmenne,inkább 530-as henger egy kis CDI modosittás és szinte ugyan az
Szerinted 19 ÜÓ után kinöttem volna a motorom ?! Persze, hogy nem. De almodni mindig lehet !

De ha összinte lennek, ha lenne vevőm a mocimra, en vennek ilyen RR. De vagy 2006os vagy 2008as.
Ki nőtted a 510 r hogy rr akarsz vagy tenyerted meg a lotto ötöst mert szerintem a mi szintünkön, vagy legalább is az én szintemen azzal se lennék gyorsabb.
Mint ő pl:
Nem. Ez még egy 2009es Husqvarna SM530RR !