Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is ezt mondtam egy dbig :D
Já,az jó megoldás igen,ezért már kaptam hideget ,csak én dizájnra mentem rá sajnos annak idején,most meg nincs pofám a haverral másikat csináltatni meg én mostanában öreg urasan motorodok és remélem hogy nem esek
a hatso vedő, ami aluminiumból van neked felszerelve. Az anyag nem nyel az esésnél keletkező erőt, sőt csak egy pontra koncentralja. Szoval nagyobb kart okoz mint ha semmi vedö nem lenne. Remelem erthetö voltam ...

Inkabb vegyel müanyagbol öket vagy meg jobb kerdesz meg az importört. Ő a töckeletes megoldas arulja.
Ez nem érteni,mire gondolsz
nem rossz ... En csak ledobnek a helyedben a crash bobbins... Nagyobb kart csinalnak mint nem lennek rajta.
De neki 5" a felnije
Én is annak érzem a dávidéhoz képest
Nekem is 150/60 de ehez képest virsli
Hát 150/60 zr17 Bristone, már 6000km van benne ebbe a gumiban és legalább 4-5000még elmegy szerintem 23ezer ft volt felrakva
De most a dupla csőre vagyok ráhangolva....ez lesz a köv projekt
És a gumi méret mekkora,mert szélesnek tunik nagyon
Biztos combos lenne
Bár az lenne még a gyári van rajta, ez se ártana még
5" a felnid vagy a kép csal?
Hát Lúzerek mindig akadnak , Hát ha nem kell el megy a tovább fejlesztés, dupla cső rá, új decor, egy két dolog karbonizálása....stb De ezek később:D....Tavasszal jönnek a vidik majd 530 vs 510
Volt rá érdeklődő vagy úgy döntöttél hogy marad és fejleszted
Ahoj!Nincs,balrol érzékeny a fényre
Bal oldalról nincs kép?
csak vicnek szántam, de inkáb hadjuk
Nem megbantas, csak nem ertem a hozzazolasod ... Es te miert nem raksz fel kepek ?
Túl érzékeny vagy,nem volt a hozzászolásomban szerintem semmi sértő,de ha ennyire megbántottalak bocs
Miért, te jobb vagy ?! Szoval en egy kicsit vissza vennek a stilusbol.
fasz kalapnak semmi kép átlag mint bárki más,főleg így ismeretlenül