Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

400- 500 környéke azt mondják szakik
Ok. Számlaszámom: 00013-454674-334666-12234567 Mihelyst megjött a lóvé, rendelem is

Jó kis móka ez. Nagy duzzogva én is elfogadnám. De ez nem az én árkategóriám. 1,5 milla egy ilyen
snow bike
Ez mi ez? Tank?
Tudom, hogy sötétített szemcsivel este necces. Előző szemcsim "fényre sötétedő" volt. De kb. akkor sötétedett, ha árnyékban voltam Szart se ért Nappal többet motorozok mint este. Ha meg este kelek útra, akkor...... így jártam Valamit valamiért!
Nekem ilyet vegyél
Igen az!
Sima lencsével kaptam meg volt hozzá ez a Smoke Mirrored lencse. Meg vettem hozzá egy Black Mirrored lencsét Na meg a gratis 50 db letépőfólia
hát persze hogy kaptál
ez a thory alloy, nem ? Tetszik nekem ... Ruha úgyben nekem en csak a bukom szeretnek lecserelni. Minden mas és mivel marka buzi vagyok a tobbi csak Astars
csak ne sötötedjen rá az embere mert akkor szart se látni benne de gondolom te is kaptál hozzá sima lencsét
Nekem ez van Van hozzá még egy Black Mirror lencse is. Na meg a sima
HERO van nekem is,csak jót tudok róla mondani,sisakom is az söt szinte mindenem, szerintem minőségi cuccok
Thor Hero Wrap Gyözike Edition
Neked milyen van? ALLY, ENEMY vagy HERO?
en is thort hasznalom. Nagyon jók szerintem ...
Hali!

Ha jól látom akkor Thor szemcsid van?! Hogy bírja? Van vele valami gond? Kössz!
Kösz majd megkérdem a jánost,léptem csá
Próbálkoztam nagytempóról beesni a kanyarba, a beesés az megvolt
nemtom ... csomagban vettem mas alkatreszekkel. Írj az info@andlhusqvarna.hu-nak ...
mondasz egy árat mennyibe fájt
ami a képen is rajta van. Nem az en motorom ( sajnos ... legalabb egy ket alkatresz miatt ami neki van, ami nekem nincs )
Neked mi van fenn,vagy képen lévö motor a tied
Designra ? Azt is lehet mondani ... En inkabb ezt mondanam, hogy mi a leggegyszerübb megoldas
Mit csináltál rosszul